Čakovečki plivači osvojili 10 medalja na Regionalnom plivačkom prvenstvu Hrvatske

Posljednji vikend u studenom bio je rezerviran za Regionalno plivačko prvenstvo Hrvatske u Sisku.

Finalna je to provjera mlađih juniora, juniora i seniora prije Prvenstva Hrvatske.

Na natjecanju klubova Regije IV nastupilo je preko sto plivačica i plivača, a među njima i četvero članova Čakovečkog plivačkog kluba: Antonio Šantek, Tin Furdi, Filip Cvjetićanin i Adam Šinjori.

Čakovčani su ukupno osvojili 10 medalja, od čega čak šest zlata.

Trener čakovečkih plivača Goran Kolarić izrazio je zadovoljstvo nastupom četvorke u Sisku.
– Sami plivači vide svoj napredak nakon kvalitetnijih treninga. To je ono što ih motivira za daljnji trud, a svako bolje isplivano vrijeme dodatni im je poticaj za još veće zalaganje. Kao trenera izrazito me veseli kada kod njih vidim taj elan i siguran sam kako će u budućnosti biti još bolji – izjavio je Kolarić.

Ujedno je i najavio Prvenstvo Hrvatske u 25 metarskim bazenima kojemu će domaćin od 21. do 23. prosinca biti Rijeka. Za sada je šestero plivača ČPK-a osiguralo nastup: Kaja Sabol, Tin Furdi, Adam Šinjori, Ema Medved, Gloria Požgaj i Hannah Ereiz.

Izvrstan nastup najmlađih plivača Čakovečkog plivačkog kluba na plivačkom natjecanju u Sisku

U subotu, 2. prosinca, u Sisku je održan 13. „Sisak mali – Memorijal Miriana Vasilj“ u organizaciji plivačkog kluba Sisak Janaf.

Natjecanje je okupilo 418 najmlađih plivača i plivačica iz 15 klubova iz Hrvatske i 1 kluba iz Slovenije. Natjecanje je održano u 25m bazenu, a Čakovečki plivački klub predstavljalo je osam natjecatelja, dvije plivačice i šest plivača.

Na rasporedu je bilo ukupno devet pojedinačnih disciplina u tri kategorije i zajednička štafeta. Najbolja tri plivača i plivačice iz svake kategorije i discipline su nagrađeni medaljama, a tri najbrže štafete peharima.

Čakovečki plivački klub predstavljali su Meri Furdi, Sara Puklavec, Borna Bičak, Matija Tropša, Dominik Dukić, Roko Radek, Tin Janči i Mario Beliga. U iznimno jakoj konkurenciji, plivači Čakovečkog plivačkog kluba su, unatoč izostanku medalja, postigli odlične rezultate te značajno poboljšali isplivana vremena. Natjecatelje je vodio trener Leonardo Novak.

(dg)

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

49,208FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE