U prostorijama Osnovne škole Mursko Središće održana je izborna skupština tamošnje udruge sportske rekreacije Sport za sve. Jedan od zadataka bio je izabrati novog predsjednika jer je dosadašnja dugogodišnja predsjednica Nada Palaš, nakon šesnaest godina uspješnog vođenja udruge, zbog zdravstvenih razloga odlučila prepustiti mjesto predsjednice nekom drugom.

Nada Palaš upoznala je prisutne s aktivnostima tijekom protekle godine: sudjelovanje na Ožujskim susretima žena u Lovranu, Hrvatskom festivalu sportske rekreacije žena u Vukovaru te mnogim sportskim i rekreacijskim susretima u Međimurju gdje su postignuti brojni uspjesi i doživljeni brojni ugodni susreti. Na kraju je zahvalila svim članovima na podršci, predanom radu i pomoći i poželjela uspješan nastavak rada. Također je uputila zahvalu Gradu Mursko Središće i svim udrugama s područja Grada na mnogim godinama uspješnoga zajedničkog rada i druženja.

Za novu predsjednicu izabrana je Nada Hoblaj r. Rajf, dugogodišnja aktivna članica udruge, jedna od osnivačica i dugogodišnja dopredsjednica. Za dopredsjednicu je izabrana Nada Palaš, dok funkciju tajnice i dalje obavlja Anica Varga.

Članovi Upravnog odbora, osim njih tri, jesu: Darinka Krklec, Marina Rajf, Marija Rihtarec i Franjo Tuksar. Nadzorni odbor čine: Nada Hoblaj, Nada Trstenjak i Violeta Čančar.

Prihvaćen je Program rada i financijski plan za 2017. te donesena odluka o visini članarine u 2017. godini.

Novoizabrana predsjednica Nada Hoblaj zahvalila je na izboru i ukazanom povjerenju te obećala da će udrugu voditi na najbolji način, kao što je to dosad radila sada već bivša predsjednica.

Na kraju su podijeljene zahvalnice, a skupština se nastavila u ležernijem tonu uz druženje i zakusku.

Ostavi komentar