13.9 C
Čakovec
Subota, 20 travnja, 2024

Prvenstvo Hrvatske: Vedran Delimar pobjednik grupe Sport

Drugo ovogodišnje natjecanje Prvenstva Hrvatske u autoslalomu održano je prošle nedjelje, 17. lipnja, u zagrebačkoj Dubravi.

AK Dubrava s Narodnim sveučilištem Dubrava kao suorganizatorom te uz tehničku podršku AK INA Delte Zagreb kao provjerenom kombinacijom i dvanaestu su godinu zaredom oduševili okupljene natjecatelje i gledatelje. Za atmosferu se brinuo voditelj cjelokupnog programa i sada već jedan od glavnih aduta Dubrave Marko Palijan koji je neumorno tijekom sva četiri izlaska predstavljanjem ispratio svakog natjecatelja.

S postignutim ukupnim vremenom od 2:03.658 minuta, što je zbroj dviju boljih od tri vožnje, najbolji nastup na zagrebačkom asfaltu, nakon godina dominacije domaćih vozača, zabilježio je najbrži dubrovači vatrogasac Marijo Barović (AK Župa Dubrovačka) u svojoj Zastavi 750 proto ostavivši iza leđa zagrebački dvojac u dresu AK Pula-Rovinj, braću Domagoja (Renault 5GTT) i Hrvoja (Renault Clio Cup) Belinića.

Čakovečki automobilist Vedran Delimar sa svojim VW Polom, ponovo je pokazao fantastične vožnje i postigao impresivne rezultate. U borbi sa 76 vozačica te vozača iz cijele Hrvatske završio je na šestom mjestu ukupnog poredka i 3. u Klasi 7 Prvenstva Hrvatske.

U Prvenstvu Zagreba završio je kao pobjednik Klase Sport (grupa 3) te na 2. mjestu ukupnog poretka, odmah iza klupskog kolege Gorana Sruka.

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

49,208FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE