6.1 C
Čakovec
Subota, 20 travnja, 2024

Čakovčanka Tara Damjan na svom prvom turniru sniva svoj san!

Četrnaestogodišnja Tara Damjan iz Čakovca ostvarila je odličan uspjeh na međunarodnom turniru u preponskom jahanju u Čakovcu.
Proteklog vikenda u organizaciji konjičkog kluba Varaždin’95 na Starom gradu u Varaždinu održan je međunarodni turnir u preponskom jahanju. Na turniru je sudjelovalo oko pedeset natjecatelja iz Hrvatske i Mađarske, u kategorijama od 14 do 50 godina. Natjecalo se u preponama od 80 i 100 cm.

tara damjan (1)

Na turniru je nastupila i četrnaestogodišnja Čakovčanka Tara Damjan koje je članica konjičkog kluba Varaždin’95. Prvi puta je nastupila na ovom turniru i odmah postigla sjajne rezultate.
Osvojila je drugo mjesto na kobili Nani i treće mjesto na kobili Rainbow u utakmici visine 0,80 m. U utakmici visine 1,00 m pobijedila je na Nani, a na Rainbow je osvojila drugo mjesto.

tara damjan (7)
tara damjan (6)Jahačica sa velikim srcem
Tko je Tara Damjan? – Čakovčanka sa velikim srcem za predivne konje koje obožava. ‘ potvrđuju svi koji je poznaju. Njezin život su konji. Jahanjem se bavi šest godina. Posjeduje jahaču dozvolu (hipodrom Zagreb, 2014.) i licencu za preponsko i dresurno jahanje, 2015. Tarin trener je Albert Vuković i kako ističe, Tara je ovim prvim sjajnim rezultatima započela sanjati svoj san sjajnih odličja na natjecanjima.

 

 

tara damjan (1) tara damjan (5) tara damjan (9)

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

49,208FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE