18.9 C
Čakovec
Petak, 29 ožujka, 2024

ŽOK Kaštel Pribislavec odnio pobjedu protiv Ivančanki, ali Kaštelanke 2 izgubile

U dvorani OŠ Belica 25. studenog odigrana je utakmica 6. kola, 2. A odbojkaške lige Centar između ŽOK Kaštel Pribislavec i ŽOK Ivanec.

Teška pobjeda Kaštelanki 3:2.

Cijeli susret protekao je u odličnoj igri obadvije ekipe. U prvom setu od početka domaće vode s 12:6 i 18:12, ali borbene gošće okreću set na 26:24.

Drugi set počeo je u odličnoj igri gostujućih igračica i poslije vodstva 12:7 i 24:16 domaće igračice odličnim servisima Eme Frančić i borbenošću cijele ekipe osvajaju set s 28:26. Treći set je pripao Kaštelankama u odličnoj igri i sigurno s 25:10.

Četvrti set gostujuće igračice poslije vodstva domaćih igračica s 9:6 preokreću i osvajaju set s 25:19. Peti set iskusnije i kvalitetnije Kaštelanke osvajaju s 15:2.

Pobjedu Kaštelanke posvećuju svojim suigračicama za njihov rođendan, Darini Ivačić i Mateji Posavec.

Susret je protekao u velikoj podršci navijača ŽOK Kaštela, ali i gostujućih navijača koji mogu biti izuzetno zadovoljni viđenom i prezentiranom odbojkom.
Poslije šest kola Kaštelanke imaju pet pobjeda uz jedan poraz, osvojeni 14 bodova i set razlika 17:7.

Sljedeći susret ŽOK Kaštel Pribislavec domaćin je u nedjelju, 3. prosinca, ŽOK Štrigova.

Ekipa ŽOK Kaštel u sastavu: Dina Šestan, Dina Sabol, Željka Obadić, Matea Knezić, Inka Varga, Ema Frančić, Mailinda Vnuk, Mateja Posavec, Iva Bulović, Darina Ivačić.
Trener: Marko Obadić

Igrale su i Kaštelanke 2. Konačni rezultat bio je ŽOK Kaštel 2 – ŽOK Ivanec 2 1:3.

Jedine dvije neporažene ekipe odigrale su sjajnu utakmicu 3. odbojkaške lige-Sjever u dvorani OŠ Belica. U sedmom kolu prvi na tablici ŽOK Kaštel 2 i drugi ŽOK Ivanec 2 susreli su se međusobno.

Prvi set Kaštelanke otvaraju s 8:4 i dobrom igrom zadržavaju prednost do samog kraja, kada u napetoj završnici uspjevaju dobiti set s 26:24.

Drugi set gostujuće igračice iz Ivanca dokazuju da nisu slučajno do ove utakmice izgubile niti jedan set i završavaju s 25:18 u svoju korist.

Treći set se igra poen za poen, uz stalno vodstvo domaćih igračica. Kod rezultata 24:22 Kaštelanke imaju napad za set koji nisu iskoristile i igračice ŽOK Ivanec 2 rade seriju od četiri poena za 26:24 i vodstvo 2:1 u setovima.

Četvrti set kod rezultata 5:5 Kaštelanke počinju griješiti na servisu i gostujuće igračice odlaze na kako se pokazalo, nedostižnih 13:5. U tim trenucima kod domaćih ne funkcionira niti prijem, što koriste iskusne igračice iz Ivanca i završavaju set s 25:14.

Uz veliku prisutnost gostujućih i domaćih navjača te sportsko i fer navijanje, zaslužena pobjeda ŽOK Ivanec 2.

ŽOK Kaštel 2: Elena Kosir, Anja Šmitran, Mirna Kamenić, Leda Peršak, Mirjam Varga, Ria Horvat, Laura Frančić, Lucija Nađ, Melani Kanižaj, Dores Bel, Anja Đuranić, Ema Šoštarić, Ira Pucko, Anja Pokrivač
Trener: Marko Obadić

ŽOK Kaštel Pribislavec 2

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

43,705FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE