18.9 C
Čakovec
Petak, 29 ožujka, 2024

Uzbudljiva tekma, ali ŽOK Kaštel ipak izgubio

U dvorani OŠ Belica 12. veljače u 18 sati odigrana je utakmica 10 kola, 2. A odbojkaške lige centar između ŽOK Kaštel Pribislavec i ŽOK Bjelovar.

Pred oko 100 gledatelja odigrani je pravi derbi susret 10 kola u 2. A odbojkaškoj ligi centar i pobjeda je pripala gostujućim igračicama rezultatom 3:2 .

Cijeli susret protekao je u neizvjesnoj utakmici gdje je svaki servis i poen odlučivali o pobjedniku seta i na kraju u neizvjesnoj završnici petog seta pobjedu gostujućim igračicama 18:16.

Prvi set protekao je u neizvijenom igri do rezultata 17:16 gdje prelomio susret u korist domaćih igračica te pobjeda seta 25:17. Drugi set gostujuće igračice krenule su odlučno i cijeli set vodile te uz odličan servis dobile set 18:25.
Treći set je bio neizvjestan u cijelosti gdje se prikazala odlična odbojka objih ekipe te pobjeda domaćih sa rezultatom 25:19
Četvrti set gostujuće igračice krenule su odlično i dominirale su cijeli set te zasluženo osvojile 25:17.
Odlučujući i peti set ponudio zanimljivu igru i neizvjesnost do samog kraja. Gostujuće igračice krenule odlični i vodile 7:5 ali borbene Kaštelanke okreću rezultat i vode 12:9,a kod rezultata 14:11 serviraju za meč ali uz puno borbenosti i sreće gostujuće igračice dobivaju odlučujući set sa 18:16.

Susret je protekao u velikoj podršci navijača ŽOK Kaštela te uz malo sportske sreće susret je mogao biti na strani domaćih igračica. Susret je opravdao derbi susret u 2.A odbojkaškoj ligi centar istok te čestitke ekipama na prikazanoj igri i borbenošću, gdje je ŽOK Bjelovar osvojio prvo mjesto sa 29 bodova dok je ekipa ŽOK Kaštela osvojila drugo mjesto s osvojenom 25 bodova.

Sljedeći susret ŽOK Kaštel igrati će poslije formiranja lige za prvaka 2. A odbojkaške lige.

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

43,705FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE