Sve tri ekipe Kaštelanki pokazale da su vladarice odbojkaškog terena

U dvorani OŠ Vrbovec 17. studenog u 15 sati odigrana je utakmica 7. kola 1. B odbojkaške lige Centar između OK Vrbovec i ŽOK Kaštel Pribislavec.

Pobjeda Kaštelanki ekipe OK Vrbovec s 3:2. Početak susreta Kaštelanke su odigrale jako dobro i bez većih problema osvojile prvi set s 25:16. Drugi set ponudio je izjednačenu igru i kod vodstva domaćih igračica 23:22 Kaštelanke odigravaju koncentrirano i preokreću set te pobjeđuju s 25:23.

Treći set donio je zanimljivu igru i odlična odbojka obje ekipa, vodile su Kaštelanke 11:8 i 22:20, ali domaće igračice odlično odigravaju zavšetak seta i preokreću te pobjeđuju s 25:23.

U četvrtom setu domaće igračice igraju odlično od samog početka seta vode s 14:10, 19:15 i pobjeđuju s 25:18 i 2:2 u setovima.

Cijeli peti set odigrao se poen za poen, ali su Kaštelanke uspjele na kraju seta odigrati koncentrirano i osvojiti set sa 15:13 te ukupnu pobjedu s 3:2.

Poslije sedam kola Kaštelanke se nalaze na 6. mjestu s 10 boda, a u sljedećem kolu su domaćini OK Olimpik II, u nedjelju 25.11.2018. u 15.00 sati.

Ekipa ŽOK Kaštel u sastavu: Dina Sabol, Prprović Petra, Herman Ljerka, Bulović Iva, Inka Varga, Mailinda Vnuk, Mateja Posavec, Tija Budiša, Matea Knezić
Trener: Marko Obadić

U dvorani OŠ Belica 17. studenog u 19 sati odigrana je utakmica 6. kola 3. nacionalne odbojkaške lige Sjever-skupina A između ŽOK Kaštel Pribislavec II i OK Ludbreg.

U šestom kolu odigran je odličan susret Kaštelanki koje su dočekale ekipu OK Ludbreg.

Prva dva seta Kaštelanke su odigrale dobro te bez većih problema osvojile setove s 25:16, 25:16. Treći set ponudio je malo napetosti jer su gostujuće igračice vodile do polovice seta 15:10, odlično serviraju i preokreću set te pobjeđuju s 25:20, ukupno 3:0 u setovima.

Poslije šest kola Kaštelanke imaju pet pobjeda i jedan poraza i s 15 bodova nalaze se na drugom mjestu skupine A.

U sedmom kolu ŽOK Kaštel II gostuje kod OK Nedelišče Elting, sljedeći vikend.

Ekipa ŽOK Kaštel II u sastavu: Pokrivač Anja, Šmitran Anja, Jelenić Azra, Peršak Leda, Kanižaj Melani, Kamenić Mirna, Mesarić Rita, Tija Budiša, Jelena Remenar, Iva Bulovic, Hana Laptoš
Trener: Marko Obadić

U dvorani OŠ Belica 17. studenog u 17 sati odigrana je utakmica 6. kola 3 nacionalne odbojkaške lige Sjever-skupina B između ŽOK Kaštel Pribislavec III i OK Ludbreg II.

Sigurna pobjeda mladih Kaštelnaki s 3:0.

Rezultat po setovima 25:9, 25:16 i 25:13 najbolje govori o odličnoj igri najmlađih Kaštelanki.

Poslije četiri odigrana susreta mlade Kaštelanke ostvarile su četiri pobjede i vodeći su sastav skupine B s 12 bodova. Sljedeći susret ŽOK Kaštel III odigrat će sa ekipom OK Nedelišče Elting II sljedeći vikend.

Ekipa ŽOK Kaštel III u sastavu: Hana Prstec, Lorena Balog, Doris Bel, Nika Kamenić, Katarina Fumić, Manuela Bakač, Kala Križnik, Laptoš Hana, Ira Pucko
Trener: Darina Novaković

(rf)

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

49,208FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE