4.5 C
Čakovec
Petak, 19 travnja, 2024

Ni jaka potpora navijača nije bila dovoljna ŽOK Kaštelu da pobijedi

U dvorani OŠ Belica 1. travnja u 19 sati odigrana je utakmica 6. kola 2. A odbojkaške lige Centar, između ŽOK Kaštel Pribislavec i ŽOK Bjelovar.

Pred prepunim gledalištem u OŠ Belica odigrani je susret 6. kola u 2. A odbojkaškoj ligi Centar, od mjesta 1 do 4 i pobjeda je pripala gostujućim igračicama sa rezultatom 3:1.

Cijeli susret protekao je u seriji servisa i poena, ali gostujuće igračice su htjele više pobjedu i otišle kući s tri boda.

Prvi set protekao je u neizvijenom igri te je set otišao na stranu gostiju s 25:22. Drugi set domaće igračice krenule su odlično i cijeli set vodile te uz odličan servis dobile set 25:17. Treći set su gostujuće igračice imale veću želju i uz greške Kaštelanki dobile set s rezultatom 25:12.

Četvrti set gostujuće igračice vodile su i dominirale cijeli set, ali Kaštelanke uz veliku borbenost i zadnji atome snage bore se do zadnjeg poena, ali gostujuće igračice osvajaju sa 25:22, i pobjedu 3:1 u setovima.

Susret je protekao u velikoj podršci navijača ŽOK Kaštela te uz malo sportske sreće susret je mogao biti na strani domaćih igračica.

Poslije šest kola sve tri vodeće ekipe imaju četiri pobjede i dva poraza te je vodeći sastav OK Plavi zmaj s 13 bodova, na drugom mjestu je ŽOK Kaštel ima 12, a ŽOK Bjelovar je treći i ima 11 bodova.

Slijeu treći krug razigravanja gdje u sljedećem kolu Kaštelanke su opet domaćini ŽOK Bjelovaru.

Ekipa ŽOK Kaštel u sastavu: Mateja Knezić, Inka Varga, Darina Ivačić, Ema Frančić, Malinda Vnuk, Dina Sabol, Tija Budiša, Ria Horvat, Iva Bulović, Mirna Kamenić, Diana Petran, Mirjam Varga
Trener: Marko Obadići

Ekipa OK Bjelovar: Andričević Ivona, Celić Doroteja, Lukačin Marijana, Skukan Karla, Jelić Dora, Dragašević Maja, Jurišić Klara, Štimac Ana Marija, Breškić Vanessa, Ušarević Ana Marija

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

49,208FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE