1.2 C
Čakovec
Četvrtak, 18 travnja, 2024

Tri generacije Nogometne škole Međimurje-Čakovec odlične u Međugorju

U četvrtak, 9. ožujka, tri generacije Nogometne škole Međimurje-Čakovec krenule su za Međugorje na turnir “Međugorje Cup 2017.”

Svake godine, Pioniri I, Mlađi Pioniri I i Limači I, početkom mjeseca ožujka odlaze u Međugorje na četverodnevni turnir.

Ove godine ih je dočekalo i lijepo vrijeme te su otišli u razgledavanje Mostara.

Petak je za naše mlade nogometaše bio uspješan.

Prvo su na teren izašli Pinoiri I (2002. godište) te su u utakmici protiv HNK Zrinski iz Mostara pobjedili 1:0, golom Noe Lukovnjaka.

Nakon Pionira I svoju prvu utakmicu odigrali su Mlađi Pioniri I protiv NK Širokog Brijega te uz golove Nikole Obadića i Borne Lesjaka pobjedili 3:0.
Limači I su završili prvo kolo utakmicom protiv ONK Metković rezultatom 2:2. Najmlađi su i započeli drugo kolo utakmicom protiv NK Orkana iz Dugog Rata te upisali svoju prvu pobjedu rezultatom 4:1.

Nakon Limača I svoju drugu pobjedu upisali su i Mlađi Pioniri I protiv NK Adriatica iz Splita rezultatom 1:0 golom Petra Ratajeca.

Uspješan prvi dan završili su Pioniri I utakmicom protiv NK Tomislava i upisanom drugom pobjedom na turniru sa rezultatom 2:1 golovima Ivana Cimermana i Domagoja Dežđeka.

Foto: Nogometna škola Međimurje-Čakovec/Facebook

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

49,206FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE