16.7 C
Čakovec
Petak, 29 ožujka, 2024

Treća HNL Istok: Međimurje favorit protiv Belišća

Koprivnica koja čvrsto drži prvo mjesto poslije Đakova ponovo gostuje, odlazi u Slavonski Brod. Marsonia je nakon poraza od Slavije promijenila trenera, sada ih vodi poznati bivši igrač Osijeka, a kao treneru zadnji klub bila mu je Slavonija iz Požege.

Marsonia još uvijek ima drugoligaške ambicije i želi se pobjedom priključiti gornjem dijelu tablice. Koprivnica koja je nanizala pet uzastopnih pobjeda nalazi se u sjajnoj formi i kako nam je rekao pouzdani mladi igrač Luka Sminderovac, ne idu u Slavonski Brod s bijelom zastavom.

Varteks nakon visokog domaćeg poraza od susjednog Međimurja odlazi na noge jednoj od ponajboljih ekipa lige. Na gostovanju kod BSK-a u Bijelom Brdu sve osim poraza bio bi im veliki uspjeh. Ono što krasi igrače Antona Jukića, borbenosti i srčanost, moglo bi im pomoći u ovom susretu, iako je domaćin apsolutni favorit.

Još su preostala četiri kola do kraja jesenskog dijela prvenstva, a priliku da se pomaknu još više na tablici Čakovčanci imaju u subotu kada ugošćuju posljednjeplasirano Belišće. Bit će to sudar bivših prvoligaša, ali u trećoj ligi. Ove godine liga je dosta izjednačena i svatko može pobijediti svakoga, ali u ovoj utakmici Međimurje je favorit i sve osim pobjede bilo bi iznenađenje. Nedostajati će mladi pouzdani vezni igrač Neven Hlišć zbog tri žuta kartona.

– Zanima nas samo pobjeda, uopće nije važno tko će postići pogodak. Istina da se u utakmicama nalazim u puno prigoda, dosta sam se i ispromašivao, ali otkako je trener Kristić malo promijenio taktiku i stavio me bliže Munivrani, imamo više prostora i stvaramo još više šansi, a to se vidjelo na prošloj utakmici – zaključio je Filip Škvorc, najbolji strijelac Međimurja.

TREĆA HNL ISTOK, 12. KOLO:

Subota, 4. studeni, 14.00: Međimurje – Belišće, Marsonia (Slavonski Brod) – Koprivnica.
Nedjelja, 5. studeni, 14.00: BSK (Bijelo Brdo) – Varteks.

Izvor: klikaj.hr

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

43,705FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE