13.9 C
Čakovec
Subota, 20 travnja, 2024

Snijeg odgodio nastavak proljetnog dijela prvenstva Četvrte HNL Čakovec-Varaždin

Plenum klubova 4. HNL Čakovec-Varaždin uoči početka proljetnog dijela prvenstva održan je u utorak, 20. veljače, u multimedijalnoj dvorani MESAP-a u Nedelišću.

Donesena je odluka o odgodi 16. kola koje će se po novom rasporedu odigrati tjedan dana kasnije negoli je bilo predviđeno, 10./11. ožujka u 15 sati.

Shodno tome, sve utakmice zaključno do 24. kola pomiču se za tjedan dana, pa će se tako cijelo 23. kolo odigrati 28. travnja (subota), a spomenuto 24. kolo 1. svibnja (utorak). S obzirom na kup aktivnosti dijela klubova možemo se samo nadati da neće biti naknadnih odgoda. Konkretno, na igralištu na Tratama je 5-10 cm snijega, te nadolazeće sibirske temperature neće nimalo doprinijeti pripremi terena.

Dodajmo još da je poznat datum odigravanje četvrtfinalnih utakmica Kupa Međimurja, od ranije je poznato da će domaćin Nedelišću biti Sloga iz Čakovca, i to 4. travnja (srijeda) u 17 sati. Planovi svih klubova na zimskim pripremama su poremećeni, ne postoje uvjeti za normalno održavanje treninga na vanjskim terenima, a kamoli za odigravanje utakmica, no igrači su sada dobili dodatnih tjedan dana da se što bolje pripreme.

4. HNL ČK-VŽ | 16. kolo: Polet – Novi Marof, Zelengaj – Nedelišće, Rudar – Pušćine, Sloboda – Jalžabet, Sloga – Nedeljanec, Bednja – Dinamo, Plitvica – Mladost Komet, Podravina – Međimurec.

Kup Međimurja | četvrtfinale: Sloga (Č) – Nedelišće, Trnava – Rudar, Mladost Komet – Zasadbreg 77, Sloboda – Međimurje.

Izvor: klikaj.hr

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

49,208FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE