ŠN Međimurje – Čakovec i NK Međimurje potpisali ugovor o suradnji s NK Osijekom

Proteklih dana bilo je dinamično u ŠN Međimurje – Čakovec. Osim što je potpisan ugovor o sportskoj suradnji s kineskom pokrajinom Guanshanhu ovih dana u Čakovcu je boravila i delegacija NK Osijeka.

Predstavnici kluba na Dravi Marin Skender, glavni skaut i pomoćnik sportskog direktora, i Ivica Kulešević, voditelj Škole nogometa, dogovorili su nogometnu suradnju sa ŠN Međimurje – Čakovec, koju je zastupao predsjednik Dean Panić i NK Međimurje kojeg je zastupao predsjednik Marijan Uršanić.

U tripartitnom ugovoru naglasak je stavljen na podizanju kvalitete rada, stvaranju još boljih uvjeta za stručni rad i napredak mladih igrača.

Također, je dogovoreno da će osim suradnje na stručnom planu najmanje jednom godišnje mlađe uzrasne kategorije NK Osijek i NŠ Međimurje odigrati međusobne utakmice. Osim toga jedanput godišnje organizirat će se selektivni kamp NK Osijeka u Čakovcu, na kojem će uz trenere NŠ Međimurje biti prisutni i treneri iz NK Osijeka.

U skladu s mogućnostima prvoligaš na Dravi pomoći će čakovečkoj školi nogometa u osiguranju opreme za trenažni proces (lopte, dresovi, trenažna pomagala i slično), a također će NK Osijek izraditi prijedlog plana financijske podrške poboljšanju uvjeta rada NŠ Međimurje.

Mladi talentirani igrači čakovečke škole imati će priliku dodatno se usavršavati na treninzima u Osijeku i nastupima za NK Osijek na turnirima u zemlji i inozemstvu. Ponajbolji igrači uz dozvolu Škole nogometa i NK Međimurja moći će prijeći u NK Osijek najranije kad napune 17 godina, iznimno ako se radi o izrazito talentiranom igraču i ranije, s napunjenih 15 godina.

(md)

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

49,208FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE