Pripreme za drugoligašku sezonu: Remi Međimurja i Sesveta

U posljednjem jačem kontrolnom susretu pred početak prvenstva Međimurje je ugostilo drugoligaša Sesvete.

U utakmici koja je ličila gotovo na prvenstvenu igralo se čvrsto i žustro, a domaćin se nametnuo u početku utakmice i imao uz veći posjed lopte i inicijativu.

U 17. minuti Režić je izveo slobodni udarac koji gostujući vratar Sušak šalje u korner. U inicijativi domaćih ipak su prvi poveli gosti, ali na nesportski način nakon sudara glavama Režića i Zanjka. Dok su domaći igrači ležali na zemlji gosti iz Sesveta brzo su izveli kontranapad i zabili gol. Međimurje i dalje pritišće i izjednačuje golom Režića u 35. minuti nakon pravilno dosuđenog kaznenog udarca.

U drugom dijelu još veći pritisak Međimurja nije urodio plodom kada su pogađali vratnicu, stativu, a u nekoliko navrata je spašavao vratar Sesveta Sušak. Brine neefikasnost domaćih igrača, ali valjda će do početka prvenstva Škvorc, Munivrana i ostali suigrači naštimati nišanske sprave.

Međimurje je igralo u sljedećem sastavu:

Galoši – Ptiček , Režić , Pušić – Pajić , Zanjko , Marić , Hranilović , Brcković – Munivrana Škvorc (od 65. min. Trojak, Malenović, Šarić, Sabol, Marcijuš, Tkalčić i Patafta)

Do početka prvenstva i 1. kola protiv Solina u utakmici koja će se odigrati pod rasvjetom s početkom u 20 sati igrači Matije Kristića imaju još dvije test utakmice.

Prvo u srijedu, 15. kolovoza, u 3. kolu Međimurskog kupa igraju u gostima protiv pobjednika susreta Radnički (Gardinovec), a u generalki ove subote, 18. kolovoza, od 19 sati u Čakovcu dočekuju trećeligaš Dugo Selo koje vodi bivši trener Međimurja Damir Biškup.

Izvor: klikaj.hr

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

49,208FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE