18.9 C
Čakovec
Petak, 29 ožujka, 2024

Preložani pobjedom protiv Poleta mogu dodatno zakomplicirati situaciju u vrhu

Većina utakmica Četvrte HNL igra se na Martinje u subotu, 11. studenoga, pa će biti veselo na igralištima i oko njih.

Sva pozornost u 13. kolu Četvrte HNL Čakovec – Varaždin biti će usmjerena prema
Prelogu gdje u derbiju kola Mladost Komet dočekuje lidera Polet iz Svetog Martina na Muri.

Posljednji rezultati igračima mladog trenera Gregora Bunca daju za pravo da se mogu nadati pobjedi i približiti se Poletu na samo tri boda.

U slučaju kiksa Poleta sigurno će se na vrhu tablice zgusnuti i borba za vrh biti će neizvjesnija, što svakako daje draž ovoj ligi u kojoj se svako kolo igra derbi koji je dobro posjećen, a tako će biti sigurno i ovog puta u Prelogu.

Od momčadi koje prijete lideru i da mu se pobjedama još više približe svakako je Podravina koja je favorit protiv posustalog Jalžabeta, kao i Međimurec koji kod kuće igra protiv susjednih Pušćina. Iako će biti na oprezu, Piškor i kompanija očekuju ne samo pobjedu, već i golijadu na svom igralištu.

Još jedan favorit za vrh Bednja domaćin je čakovečkoj Slogi koja puno bolje igra u gostima nego kod kuće. Bednja je u naletu i teško da Sloga u Beletincu može išta učiniti, bod bi bio velik kao kuća.

Dinamo odlazi na neugodno gostovanje Slobodi koja se grčevito bori za opstanak i samo pobjeda protiv Domašinčana ostavlja ih u toj utrci. S druge strane, puleni trenera Nikole Goričanca sada moraju pokazati da li su “veliki dečki” ili su samo prosječna momčad za sredinu tablice.

Nedelišće se u prošlom kolu izvuklo u sudačkoj nadoknadi i zadržalo priključak s Poletom. Iako idu u goste posljednjoj Plitvici, neće im biti lako jer igrači iz Gojanca znaju iznenaditi, pogotovo kada povedu.

Zelengaj koji je u posljednjim minutama u Čakovcu osvojio bod domaćin je Novom Marofu u utakmici koja će vjerujemo biti neizvjesna do samog kraja.

Trener Rudara Anton Srša očekuje da u utakmici protiv Nedeljanca njegovi strijelci konačno prorade i da bodovi ostanu na “Šuderki”, i pobjedom krenu prema gornjem dijelu tablice.

ČETVRTA HNL ČAKOVEC – VARAŽDIN, 13. KOLO:

Subota, 11. studeni, 13.30: Podravina – Jalžabet, Sloboda – Dinamo, Rudar – Nedeljanec, Zelengaj – Novi Marof, Mladost Komet – Polet.

Nedjelja, 12. studeni, 13.30: Međimurec – Pušćine, Plitvica – Nedelišće, Bednja – Sloga.

Izvor: klikaj.hr

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

43,705FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE