Pobjeda Međimurja u Šibeniku protiv lidera 2 HNL

nogomet

U sklopu priprema na kojima borave sedam dana u Vodicama igrači trenera Kristića odigrali su prvu od dvije kontrolne utakmice. Na Šubićevcu im je domaćin bio lider 2 HNL , ekipa Šibenika.

Trener Matija Kristić ni na ovoj utakmici nije mogao izvesti kompletnu ekipu jer su zbog ozljeda i bolesti nedostajali Munivrana , Fadić , Marcijuš , Jakšić , Galoši i Marić. U prvom dijelu Međimurje je bilo puno bolje i dominiralo, a prvu veliku prigodu imao je Patafta koji iskosa s lijeve strane s desetak metara pogađa domaćeg vratara. Svoju bolju igru okrunili su u 32. minuti kada nakon duge dijagonale Režića loptu pred gol ubacuje Ikić, a domaći igrač  Pandža nespretno reagira i šalje loptu u vlastitu mrežu. Na povećanje vodstva nije se dugo čekalo a dobru akciju na dodavanje Ikića završava u 37. minuti Tkalčić koji s osamnaest metara zabija pod samu gredu. U drugom poluvremenu Čakovčani kontroliraju igru do pred sam kraja susreta kada Šibenik uspijeva smanjiti vodstvo golom Princea, tako da susret završava pobjedom Međimurja 1 : 2.

MEĐIMURJE: Nemec, Pajić, Režić, Novoselec, Brcković, Zanjko, Hranilović, Tkalčić, Patafta, Ikić, Trojak. Još su igrali: Hatlek, Pušić, Malenović, Rališ.

Igrači i vodstvo kluba ovih sedam dana smješteni su u hotelu Punta u Vodicama, a treninge održavaju na vanjskim terenima u Vodicama i Turnju, a također koriste hotelski bazen i fitnes centar.

Kako kaže trener Matija Kristić uvjeti su više nego dobri samo da se oboljeli i ozlijeđeni što prije vrate u trenažni proces kako bi se pojačala konkurencija .
Sljedeću kontrolnu utakmicu na morskim pripremama Međimurje ima u subotu 23. veljače u Zadru protiv istoimenog drugoligaša, a ona će im ujedno biti i generalka pred nastavak prvenstva u 2 HNL.

Ostavi komentar