Nogometna škola Međimurje – Čakovec upisuje dječake i djevojčice

Nogometna škola Međimurje-Čakovec vrši upise dječaka i djevojčica.

Od ove jeseni Čakovčani se mogu pohvaliti da su i službeno prvoligaška škola nogometa jer njihovi kadeti i pioniri sudjeluju u 1. HNL te će ove sezone odigrati utakmice s GNK Dinamo, HNK Hajduk, NK Osijek, HNK Rijeka, NK Slaven Belupo, NK Varaždin i ostalim prvoligaškim društvom.

Sve njihove kategorije inače nastupaju u najvišem mogućem stupnju natjecanja propisanim propisima HNS-a. Sve kategorije djevojaka i kategorije vrtića i početnika treniraju triput tjedno na terenima stadiona SRC Mladost u Čakovcu, dok ostale selekcije treniraju po četiri puta na tjedan. Svaka generacija za vikend odigra najmanje po jednu utakmicu.

U Nogometnoj školi rade educirani treneri koji su svoje znanje stekli na Akademiji HNS ili Kineziološkom fakultetu.

Rad se odvija po planiranim treninzima od strane stručnog stožera NŠ Međimurje-Čakovec, a uz učenje nogometne tehnike i taktike važan im je i odgoj djece te veliku pažnju kako na terenu tako i izvan njega posvećuju i sportskom odgoju.

U Nogometnoj školi trenutno trenira 12 selekcija dječaka i četiri selekcije djevojčica što čini broj od preko 300 djece.

Upise vrše za djevojčice rođene 2002. do 2010. godine, a za dječake rođene 2010. do 201. godine.

Isto tako vrše i upise dječaka rođene od 2007. do 2009. godine u sklopu selekcije.

Za sva pitanja koja vas zanimaju oko njihove Nogometne škole te za otklanjanja netočnih informacija o NŠ Međimurje-Čakovec možete im se javiti u inbox ili putem e-mail adrese [email protected].

Izvor: klikaj.hr

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

49,208FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE