16.7 C
Čakovec
Petak, 29 ožujka, 2024

NK Međimurje Gardinovčanima napunilo mrežu do vrha, slijedi težak prvenstveni ispit

Županijski drugoligaš Radnički u Gardinovcu je ugostio Međimurje u posljednjoj utakmici šesnaestine finala Kupa Međimurskog nogometnog saveza.

Čakovečki drugoligaš uvjerljivo je porazio domaćina ubacivši im 12 golova. Na ovoj utakmici trener Matija Kristić dao je priliku igračima koji manje igraju u prvenstvu, a oni su se odužili efikasnom igrom.

Trostruki strijelac bio je Tkalčić, po dva su zabili Trojak, Škvorc i Karamarković, jednom su pogodili Marić i Marcijuš, a jedan je pogodak pao autogolom domaćina.

U osmini finala koje se igra u srijedu, 19. rujna, od 16.30 sati Međimurje je domaćin Spartaku.

Nakon utakmice igrači i vodstvo Međimurja bili su gosti cafe bara BELA u Gardinovcu gdje su počašćeni jelom i pićem. Na zamolbu kluba ovom prilikom se zahvaljuju na gostoprimstvu vlasnici cafe bara BELA gospođi Velimiri.

Važniji test Čakovčanima slijedi u petak kada na SRC Mladost u sklopu 5. kola 2. HNL dočekuju Sesvete. Utakmica se igra u 18 sati, a igrači Međimurja pozivaju navijače da im svojim bodrenjem pomognu u osvajanju nova tri boda i ostanku na vrhu tablice.

– Protiv naših gostiju igrali smo u pripremama kontrolnu utakmicu i sigurno nam neće biti lako jer se radi o jednoj čvrstoj ekipi koja je drugoligaš već dugi niz godina. Važan osvojeni bod u Šibeniku moramo potvrditi pobjedom u petak protiv Sesveta, a nadam se da će nam u tome pomoći i naši navijači – kazao je trener Čakovčana Matija Kristić.

Izvor: klikaj.hr

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

43,705FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE