U 12 odigranih susreta jeseni nemaju poraz, ostvarili su 9 pobjeda, uz 3 neriješena rezultata

Nakon ne baš uspješne prošle sezone uprava Budućnosti iz Podbresta u ovoj sezoni III. MNL postavila si je zadatak vratiti “domaće” dečke u klub. Tako su momčad pojačali vratar Alen Pancer, braća Damjan i Vedran Novak, braća Josip i Zoran Novak, Nino Kraljić, te Antonio Maček. Nakon što su u 1. i 2. kolu Kupa MNS-a na domaćem terenu svladali Dubravu iz Sivice i Podturen, bilo je jasno da Budućnost ima momčad za sami vrh III. MNL.

Budućnost je u 12 odigranih susreta ostvarila 9 pobjeda, uz 3 neriješena rezultata i nemaju ni jedan poraz. Remi su ostvarili na gostovanju u Gardinovcu kod Radničkog, te u Selnici kod Mladosti, kao i u posljednjem kolu na domaćem terenu u susjedskom derbiju s momčadi Otoka. Imaju najefikasniji napad lige s 52 zgoditka, kao i najčvršću obranu, sa svega 11 primljenih zgoditaka. Najbolji strijelac kluba je Bruno Dodlek s 13 zgoditaka.

Jesenski naslov pod vodstvom trenera Zlatka Novaka ostvarili su: Alen Pancer, Damjan Novak, Vedran Novak, Josip Novak, Zoran Novak, Nino Gajnik, Nino Kraljić, Antonio Maček, Denis Višnjić, Neven Palačić, Gianluca Halić, Tihomir Halić, Filip Martinec, Jadranko Lastavec, Bruno Dodlek, Josip Maček, Mario Klobučarić i Alen Dominić.

Kratak osvrt trenera Zlatka Novaka: – Izuzetno sam zadovoljan prvim dijelom prvenstva, makar smo mogli osvojiti i koji bod više. Atmosfera u momčadi je izuzetno dobra, kao i sam odaziv igrača na treninge. Uz 1-2 kvalitetna pojačanja mislim da možemo ostati na prvom mjestu i na kraju sezone. Zahvaljujem upravi kluba, kao i navijačima na velikoj podršci.

Ostavi komentar