15 C
Čakovec
Petak, 19 travnja, 2024

Nedelišće na teškom iskušenju u međimurskom derbiju kod Mladost Kometa

U 25. kolu Četvrte HNL ČK – VŽ sve tri prvoplasirane momčadi gostuju, a najteži posao ima Nedelišće koje gostuje u Prelogu. I jedna i druga ekipa polako ulaze u formu, a igrači Nedelišća računaju da će se domaćin Mladost Komet iscrpiti u kup utakmici protiv Međimurja.

U svakom slučaju, u igri ravnopravnih protivnika moguća su sva tri znaka.

Trećeplasirana Bednja odlazi na gostovanje u Mursko Središće desetkovanom Rudaru koji kod kuće ne ispušta olako bodove.

Možda na papiru najlakši posao ima Polet koji odlazi u goste ekipi Zelengaja koja još nije prebrodila brige oko opstanka. Međutim, igrači trenera Ivančića u prošlom kolu bili su uvjerljivi protiv Rudara, tako da se Polet mora pomučiti da dođe do bodova.

Dvije najugroženije ekipe koje dijele zadnje mjesto, Sloboda i Plitvica, kao domaćini nasušno trebaju bodove. Sloboda u Slakovcu dočekuje Slogu i iako je do sada postigla samo 19 golova očekuje barem minimalnu pobjedu.

U Gojancu je Plitvica domaćin Novom Marofu koji ima dobru momčad, ali igra jako promjenljivo, tako da je moguć svaki rezultat.

Dinamo iz Domašinca nije na razini jesenske forme i teško da može išta očekivati protiv Podravine u Ludbregu, pogotovo nakon prošlotjednog domaćeg poraza.

Pušćine koje su teško stradale u prošlom kolu ponovo odlaze na gostovanje, ovaj puta ekipi koja se bori za opstanak, Jalžabetu. Obzirom da su prebrinuli brigu oko opstanka, neopterećeni igrači trenera Đorđevića mogu se vratiti neporaženi.

U prošlom kolu igrači Međimurca prosuli su vodstvo od 3:0 i izgubili malo priključak za vodećim ekipama. U nedjelju na svom terenu dočekuju Nedeljanec i očekuju pobjedu kojom bi se u slučaju kiksa vodećih momčadi umiješali u borbu za prvo mjesto.

ČETVRTA HNL ČK-VŽ, 25. KOLO:

Subota, 12. svibnja, 17 sati: Zelengaj – Polet, Rudar – Bednja, Sloboda – Sloga, Podravina – Dinamo, Mladost Komet – Nedelišće.

Nedejelja, 13. svibnja 17 sati: Plitvica – Novi Marof, Međimurec – Nedeljanec, Jalžabet – Pušćine.

Izvor: klikaj.hr

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

49,208FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE