7 C
Čakovec
Petak, 29 ožujka, 2024

Najavljujemo 17. kolo MŽNL: Varteks u derbiju gostuje u Nedelišću

Započeo je nastavak Međužupanijske nogometne lige Čakovec-Varaždin u kojem su favoriti dobro startali. Vodeći Polet iz Svetog Martina na Muri stigao je do pobjede u gostima, a uspješni su bili u gostima od naših Nedelišće, kao i Rudar.

Što donosi nastavak prvenstva ove subote donosimo u nastavku.

11.03.2017. (subota) u 15 sati

POLET (SMNM) – JALŽABET

Lider prvenstva Polet na domaćem terenu u Svetom Matinu će ugostiti momčad Jalžabeta koja se grčevito bori za opstanak. Gosti su dosta kupovali u zimskom prijelaznom roku, ali to im nije pomoglo u prošlom kolu. Naša momčad pobjednički je krenula u nastavak prvenstva i apsolutni je favorit u ovom susretu. Suci i delegat: Novosel, Hantak, Nikolić – Vodopija.

NEDELIŠĆE – VARTEKS

Derbi susret kola očekuje nas u Nedelišću gdje naša momčad dočekuje Varteks iz Varaždina. Obje momčadi u borbi su za naslov i bodovi im puno znače u ovom susretu. Nedelišće ima puno iskustva u ovako ključnim susretima i vjerujemo da mogu do pobjede na svojem stadionu gdje bi se isto moglo biti uzbudljivo. Suci i delegat: Pavlić, Remar, Rojc – Perko.

RUDAR – ZELENGAJ

Nakon važne pobjede u Nedeljancu Rudar će na svom terenu dočekati Zelengaj koji je u prošlom kolu neočekivano svladao Međimurec. Obje momčadi imaju isti broj bodova te nas očekuje uzbudljiv susret u kojem prednost dajemo našoj momčadi. Zbog tri javne opomene za Rudar neće nastupati Matija Zadravec. Suci i delegat: Buden, Kapeš, Pintarić – Lesjak.

12.03.2017. (nedjelja) u 15 sati

NOVI MAROF – SLOBODA (S)

Nakon drame protiv Mladosti Sloboda će na gostovanje u Novi Marof. Sloboda je dovela nekoliko kvalitetnih igrača i očekujemo njihovo bolje izdanje u proljetnom dijelu i pozitivan ishod sa gostovanja. Suci i delegat: Turk, Čižmešija, Brljak – Petek.

PLITVICA (G) – PUŠĆINE

Nakon poraza u općinskom derbi susretu Pušćine će na gostovanje u Gojanec kod domaće Plitvice. Ovo je direktni sraz dvije momčadi koje bi pobjedom barem nakratko pobjegle od opasne zone i popravile atmosferu te očekujemo borben i neizvjestan susret. Suci i delegat:Tomičić, Šupljika, Tuksar – Kapeš.

SLOGA (Č) – NEDELJANEC u 10 sati

Sloga koja je odlično parirala Varteksu na domaćem terenu tražiti će prve bodove u susretu sa Nedeljancem. S obzirom da je došlo do dosta promjena u našoj momčadi teško će ponoviti partije kakve su imali u početku proljetnog dijela, ali u ovakvom susretu moraju uzeti bodove. Suci i delegat: Pajtak, Jarnjak, Svetec – Mezga.

MEĐIMUREC – MLADOST KOMET

Zanimljiv međimurski susret očekuje nas u Dunjkovcu gdje će domaći Međimurec nakon neuspjeha u Kućanu tražiti prvu pobjedu u nastavku sezone. Preložani su se već priviknuli na teren što će im biti olakotna okolnost, ali morati će posebno pripaziti na najnoviju akviziciju Međimurca, bivšeg U21 reprezentativca Japana Shohei Yokoyama. Suci i delegat: Klarić, Sukanec, Horvat – Vugrinec .

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

43,705FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE