13.8 C
Čakovec
Petak, 19 travnja, 2024

Mladost Komet dočekuje Podravinu, lokalni derbi u Domašincu

U 14. kolu Četvrte HNL Čakovec – Varaždin većina klubova sa samog vrha ljestvice su favoriti i imaju naizgled laki posao.

Mladost Komet drugo kolo za redom je domaćin i ponovo derbi, ovaj put dočekuje sve bolju Podravinu. Trener Bunc rekao nam je da vjeruje da ovaj put neće valjda imati peh kao protiv Poleta kada su si zabili praktično dva autogola. Iako respektiraju tradicionalno neugodnog protivnika, Golubić i suigrači poručuju da ovaj puta bodovi ostaju u Prelogu, a pobjedom žele čestitati svom kapetanu Davoru Balentu Čibisu na rođenju sina Abela.

Još jedan lokalni derbi gledatelji će pratiti u Domašincu gdje će trener Dinama Nikola Goričanec ugostiti svoj prethodni klub Rudar iz Murskog Središća. Iako Dinamo dobro kotira na ljestvici, izgleda da je Rudar ponovo na tragu igara s početka prvenstva i sigurno će biti neizvjesno.

Lokalni derbi igra se i s druge strane Drave gdje zahuktali Novi Marof dočekuje Bednju koja gazi sve pred sobom. Domaćini kojima je nedavno pristupio iskusni Nikola Šafarić, bivši igrač Varaždina, bit će tvrd orah gostima u sigurno neizvjesnoj utakmici.

Polet u Svetom Martinu na Muri dočekuje Slogu u utakmici u kojoj je apsolutni favorit i sve osim njihove pobjede bilo bi iznenađenje.

Isto tako, i Nedelišće koje u općinskom derbiju dočekuje susjede iz Slakovca vjeruje da će bez problema upisati nova tri boda.

Međimurec odlazi u goste ošamućenom Jalžabetu i ako će prezentirati igre iz zadnjih kola pobjeda ne bi smjela doći u obzir i time bi istakli kandidaturu čak i za prvo mjesto.

U dva susreta klubova koji se bore za opstanak u maloj prednosti su domaćini.

U Pušćinama očekuju da prekinu negativni niz i pobjedom protiv posljednje Plitvice krenu u mirne vode, prema sredini ljestvice.

Nedeljanec na 11. mjestu ima samo tri boda više od pretposljednjeg Zelengaja, svoga gosta, i pobjedom bi se malo odvojili od ugroženih ekipa.

ČETVRTA HNL ČAKOVEC – VARAŽDIN, 14. KOLO:

Subota, 18. studenoga, 13.30: Polet – Sloga, Nedelišće – Sloboda, Mladost Komet – Podravina.

Nedjelja, 19. studenoga: Novi Marof – Bednja, Nedeljanec – Zelengaj, Dinamo – Rudar, Pušćine – Plitvica, Jalžabet – Međimurec.

Izvor: klikaj.hr

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

49,208FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE