18.9 C
Čakovec
Petak, 29 ožujka, 2024

Međimurski nogometni klubovi jednoglasno podržali Kljajića i Šukera

U čakovečkom hotelu Park održana je 5. prosinca Skupština Međimurskog nogometnog saveza na kojoj su jednoglasno potvrđeni prijedlozi Izvršnog odbora sa sjednice održane prošle subote.

Tako su skupštinari, njih 66 dali zeleno svjetlo da predsjednik Međimurskog nogometnog saveza Mato Kljajić bude predstavnik MNS-a u Skupštini Hrvatskog nogometnog saveza. On je ujedno i kandidat za Izvršni odbor HNS-a. Jednoglasno su prihvaćeni i prijedlozi plana rada i financijskog plana koji se kreće u okvirima od pola milijuna kuna.

Na samoj skupštini nije bilo po mnogima očekivane rasprave oko podrške Izvršnog odbora Davoru Šukeru kao kandidatu za predsjednika HNS-a. Od zanimljivih stvari spomenimo kako je Dragutin Katalenić zatražio da Skupština glasa o njegovu prijedlogu kojim bi se od HNS-u tražilo ponovno vraćanje 3. HNL Sjever. Međutim skupštinari su taj prijedlog odbili i većinom glasova prihvatili prijedlog predjednika MNS-a Mato Kljajić da se o tome očituju samo klubovi 3. HNL, 4. HNL te eventualno neki klubovi iz 1. ŽNL.

Isto tako bilo je i riječi o problemu s kojim se klubovi susreću tijekom zimskog prijelaznog roka jer ne mogu na dulje vrijeme računati ili zadržati pojedine igrače, pa je bilo rečeno kako bi bilo dobro da se razmisli i o njegovom ukidanju. Spomenut je i problem, odnosno predsjednik Kljajić je pozvao klubove na suradnju s policijom i sportskom inspektoricom zbog izvida koji se provode, a vezani su uz pojavu sumnjivih i čudnih pečata liječničkih pregleda kod određenih klubova.

Na početku Skupštine desetak navijača je stiglo ispred Hotela Park gdje se održala Skupšti s razvijenim transparentom ‘MEĐIMURJE ŽELI ČIST NOGOMET, GLAS ZA ŠUKERA JE GLAS ZA MAFIJU’, prilikom čega su već poznatim glazbenim repertoarom “počastili” Davora Šukera, Zdravka Mamića, ali ovaj put i Međimurski nogometni savez.

>> Nezadovoljni nogometni navijači: Evo kako je u Međimurju progurana Šukerova kandidatura!

Više o samoj Skupštini možete pročitati u tiskanom izdanju Međimurskih novina već ovog petka, 8. prosinca.

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

43,705FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE