7 C
Čakovec
Petak, 29 ožujka, 2024

Međimurje u generalki pod rasvjetom dočekuje Dugo Selo, Munivrana obećava golove

Još je tjedan dana ostalo do 1. kola i početka natjecanja u 2. HNL.

Nogometašima Međimurja uz svakodnevne treninge još je do susreta sa Solinom preostala jedna kontrolna utakmica. Kondicijski su dobro pripremljeni, no brine neefikasnost napadačkog reda u zadnjim utakmicama.

– Dobro radimo na jako zahtjevnim treninzima i siguran sam da ćemo biti odlično pripremljeni. U svim dosadašnjim utakmicama bili smo dominantni, no to nažalost nisu popratili golovi. Znam da se od mene i suigrača u napadu očekuju golovi i vjerujem da ćemo zabijati onda kada će to najviše biti potrebno – rekao je rekonvalescent, jedan od ponajboljih napadača Međimurja, Mario Munivrana.

Treninzima prve ekipe priključio se Mateo Branilović, povratnik iz Austrije, dok je jedna vijest jako zabrinula trenera Kristića.

Zbog ozljede ne trenira Brcković jer ima problem s koljenom, a tek će magnetska rezonanca reći o težini ozljede. Veseli da je nakon sanirane povrede u punom treningu napadač Karamarković koji će konkurirati za subotnju utakmicu.

Do početka prvenstva i 1. kola protiv Solina u utakmici koja će se odigrati pod rasvjetom s početkom u 20 sati igrači Matije Kristića trebali su imati još dvije test utakmice.

Prvu u srijedu 15. kolovoza u 3. kolu Međimurskog kupa protiv Radnički iz Gardinovca nisu igrali na molbu domaćina zbog nedovoljnog broja igrača (puno ih je na moru), pa će tu utakmicu igrati 11. rujna.

Tako im predstoji još samo generalka ove subote, 18. kolovoza, kada u 19 sati u Čakovcu dočekuju trećeligaša Dugo Selo.

Izvor: klikaj.hr

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

43,705FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE