15 C
Čakovec
Petak, 19 travnja, 2024

Međimurje silovitim drugim poluvremenom potpuno slomilo Bjelovar

Težak, vodom natopljen teren SRC Mladosti nije dopuštao kombinatornu igru. Obje ekipe dugim loptama pokušavale su ući u završnicu, međutim, praktički bez šansi i, naravno, bez golova u požrtvovnom tonu završilo je prvo poluvrijeme.

U drugom dijelu siloviti početak Međimurja najavio je što čeka goste iz Bjelovara. Prvo u 46. minuti Škvorc glavom puca na centaršut Pajića tik pored stative.

Domaćin dolazi u vodstvo u 51. minuti kada Tkalčić upošljava Munivranu na desnom krilu. Mario vara dva protivnička igrača, ulazi u sredinu i s dvadesetak metara precizno pogađa gol Lebovića. Već u sljedećoj minuti Škvorc je ponovo u prilici, ali gostujući vratar dobro reagira i lopta završava u korneru. Još jednu lijepu priliku u 64. minuti ne realizira Munivrana.

Minutu kasnije gosti preko Puškarića dolaze u najveću priliku na utakmici, ali vratar domaćina Galoši brani zicer. Potvrdu premoći u drugom dijelu Međimurje postavlja u 77. minuti kada Tkalčić preciznim centaršutom pronalazi na drugoj stativi Juricu Antonovića koji glavom pogađa za 2:0.

Nakon što je brzi lijevokrilni napadač Jan Marciuš na odlično dodavanje Nevena Hlišća u 85. minuti pogodio za 3:0 sve je bilo riješeno. Uvjerljivu igru u drugom dijelu domaće Međimurje okrunilo je i četvrtim golom kada na dodavanje kapetana Ivana Režića u 90. minuti iz blizine glavom pogađa Ptiček za konačnih i visokih 4:0.

Ovom pobjedom Međimurje se polako približava vodećim momčadima, a priliku da uđe u sam vrh ima u srijedu, 21. ožujka, kada u zaostaloj utakmici u derbiju gostuje u Koprivnici.

Izvor: klikaj.hr
Foto: Miljenko Dovečer

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

49,208FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE