15.6 C
Čakovec
Petak, 19 travnja, 2024

Međimurje remiziralo sa Sesvetama

Četvrto kolo i treće domaćinstvo domaćina Međimurja u prvom dijelu II. HNL, ovog puta protiv Sesveta, na SRC Mladost nije donijelo tako dobar nogomet.

Bilo je previše igre bez igre i premalo raspoloženih igrača s obje strane. Na kraju realnih 1:1 (0:0), iako nam se čini da su domaći propustili kvalitetnijim pritiskom posebice nakon što su poravnali da dođu do sva tri boda.

Sve zanimljivo dogodilo se od 48. do 60. minute. Najprije su nakon samo dvije i pol minute igre u nastavku poveli Sesvećani, nakon jedne od rijetkih njihovih dobrih akcija koja se nije trebala ni dogoditi da domači boćni Pajić nije nonšalantno izgubio loptu na sredini terena.

Uslijedila je brza polukontra gostiju, odlična lopta u dubinu prema Jovićeviću koji je sigurno zakucao loptu u domaću mrežu za 0:1. Minus na semaforu konačno je probudio domaćina. Gosti nisu bili dobri u prekidima pred svojim golom i u 51. minuti Škvorc je zamalo poravnao, ali opet je ostao bez sreće, jer je lopta pogodila gredu.

Međutim, samo nekoliko minuta kasnije, nakon udarca iz kuta ipak 1:1. Pajić se najbolje snašao u kaznenom prostoru Sesveta i lopta je nekako završila u mreži. Tako se mladi bočni domaćih iskupio za grešku za vodstvo gostiju.

Nakon toga Pajić je mogao postati junak utakmice, ali je ovog puta nakon još jednog udarca iz kuta sjajno reagirao vratar Šušak.

Za vrijeme drugog dijela, počeo je puhati jak vjetar koji je smetao gostima, jer nisu mogli više gotovo ništa, a domaći nisu znali ‘vjetar u leđa’ pretvoriti u neku ozbiljniju prijetnju.

Ušli su kod domaćih tri nova igrača, debitirao je i napadač Karamarković, ali uzalud, mreže se više nisu tresle.

Prvenstvo II. HNL pokazuje se dosta izjednačeno na startu, osim usamljenog Varaždina na vrhu, a tako je započelo i 4. kolo sa čak tri remija. Kao domaćini osim Međimurja nisu uspjeli slaviti ni Hr. Dragovoljac, ni Osijek II.

Foto: zv

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

49,208FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE