15 C
Čakovec
Četvrtak, 28 ožujka, 2024

Međimurje protiv Bjelovara kreće u proljeće, Munivrana kaže da samo pobjeda dolazi u obzir

Međimurje je odgodu prvog kola nastavka prvenstva Treće HNL Istok protiv Koprivnice iskoristilo odigravanjem dviju kontrolnih utakmica da još više uigra ekipu.

Pobjedama protiv Poleta (Sveti Martin na Muri) 5:1 i Podturna 5:3 igrači Matije Kristića najavili su utakmicu s Bjelovarom.

Bjelovar je pobjedom u prvom kolu nastavka privremeno preskočio Međimurje, a subotnja utakmica pokazat će koliko su Čakovčani spremni u borbi za sam vrh. Iako je najavljeno opet loše vrijeme, nogometaši Međimurja jedva čekaju da počinje prvenstvo.

– U ovim dugim pripremama, ako ništa drugo, pucamo od snage. Malo nam fali igra na pravom travnjaku, ali izgovora nema, samo pobjeda protiv uvijek nezgodnog Bjelovara dolazi u obzir – rekao je ponajbolji napadač Mario Munivrana.

Nakon završetka jesenskog dijela njegove partije nisu prošle nezapaženo. U svoje redove htjela ga je dovesti Cibalia.

– Istina da je ponuda bila primamljiva, ipak je to poziv od prvoligaša. Međutim, dobro sam promislio i zaključio da mi je važnija sigurnost u primanjima, nego neizvjesnost u Vinkovcima, a također i želja da se sa suigračima domognem Druge HNL. Želim svojim doprinosom sudjelovati u tome jer bez obzira na zaostatak od šest bodova, smatram da imamo momčad za sam vrh – zaključio je optimistično krilni napadač Munivrana.

Utakmica 17. kola između Međimurja i Bjelovara igra se u subotu, 17. ožujka, na SRC Mladost u 15 sati.

Zaostalu utakmicu 16. kola Međimurje će kao gost odigrati u srijedu, 21. ožujka, u Koprivnici protiv istoimenog domaćina.

Izvor: klikaj.hr

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

43,705FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE