16.7 C
Čakovec
Petak, 29 ožujka, 2024

Kadeti i juniori NK Međimurje zaigrali u Europen Juniors League

NK Međimurje Čakovec napravilo je iskorak u svom radu s mladima, te angažmanom sportskog direktora Miljenka Dovečera uključila ekipe kadeta i juniora u Europen Juniors League.

Tamo će će mladi igrači stjecati međunarodna iskustva u srazu s klubovima u okruženju – NK Maribor, NK Domžale, NK Celje, FC Haladas Szombathelyi, FC ZTE Zalagerszeg, RZ Pelletes Wolsfberger FC, SV Kapfenberg i NK Varaždin.

U prvom kolu 18. kolovoza NK Međimurje gostovalo kod prvoligaša RZ Pelletes Wolsfberger i igralo kod Arene Klagenfurt (gdje se EURO 2008). U utakmici kadeta naši mladići pod vodstvom trenera Naranđe dominantnom igrom u cijelom djelu utakmice pobijedili domaćina rezultatom 3:2. Golove su postigli Pintar, Hranilović i Kirić.

U drugoj utakmici juniora pod vodstvom trenera Kristića nakon lošeg početka i dvostrukog vodstva domaćina od 1:0 i 2:1 odličnom igrom u drugom djelu napravili su preokret i zasluženo pobijedili 3:2. Golove su postigli Pintarić, Deglin i Lončarić. U slijedećem kolu, sredinom rujna mladići NK Međimurja će biti domaćin NK Mariboru.

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

43,705FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE