Generalka pred prvenstvo: NK Međimurje testira formu protiv Zagreba

Međimurje u subotu, 19. kolovoza, u 17.30 sati na SRC Mladost dočekuje u generalki pred prvenstvo NK Zagreb, trećeligaša iz skupine Zapad.

Iako je u posljednjoj kontrolnoj utakmici u Ždralovima Međimurje igralo bez nekolicine ozlijeđenih a stožernih igrača, u igri se to nije poznalo.

Uvjerljivom igrom s puno prigoda i udaraca po golu, uz veliki posjed lopte i visokim pritiskom na polovici protivnika, Međimurje je pobijedilo domaću Mladost s 3:1. Iako su gubili 1:0 Čakovčanci su preokrenuli rezultat, a golove su postigli mladi Hlišć, Tkalčić i iskusni Režić.

Ovaj tjedan momčadi su se priključili ozlijeđeni Munivrana, kapetan Branilović i virozni Malenović, dok mladi napadač Bagarić još uvijek radi posebno zbog ozljede gležnja.

Ova utakmica protiv još uvijek renomiranog protivnika iz Zagreba, bivšeg prvoligaša, pokazat će treneru Međimurja Radi Hercegu u kolikoj mjeri mu je ekipa spremna za prvenstvo i obranu titule.

Prije utakmice prvog kola Treće HNL Istok koju igra 26. kolovoza u Čakovcu protiv Koprivnice, Međimurje čeka još jedan veliki test u utakmici završnice Hrvatskog nogometnog kupa sljedeće srijede, 23. kolovoza, u Ivankovu protiv domaćeg Bedema.

Izvor i foto: klikaj.hr

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

49,208FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE