14.5 C
Čakovec
Četvrtak, 28 ožujka, 2024

Evo tko se bori u današnjem finalu Klupskog prvenstva Međimurja na mantinele

U petak, 5. siječnja, pretposljednjeg, polufinalnog dana prvenstva u ATON-u odigrano je šest polufinalnih utakmica u sve tri kategorije i jedna revijalna utakmica između ŽNK Katarine Zrinski iz Čakovca i ŽNK Trnava iz Goričana.

Polufinalni dan je otvorila utakmica U14 kategorije između ŠN FOR i ŠN Međimurje Čakovec I, gdje su Čakovčani visokom pobjedom od 10:0 prvi izborili finale.

Nakon dječaka, na teren su izašli veterani, domaćin NK Nedelišće i NK Sloga iz Čakovca. Iako je Nedelišće vodilo cijelu utakmicu, Sloga je pred kraj utakmice, nakon što je Nedelišće ostalo s igračem manje minutu i pol prije kraja utakmice, propustilo priliku izjednačiti i tražiti prolaz u finale na devetercima. Na kraju je konačan rezultat bio 8:7 za Nedelišće, čime će veterani Nedelišća imati priliku braniti naslov od prošle sezone.

Drugi polufinalni par u kategoriji U14 završio je pobjedom ŠN Dinamo Zelenko nad vršnjacima iz ŠN Sveti Martin na Muri rezultatom 3:1.

Prvi polufinalna utakmica u seniorskoj kategoriji bila je iznimno kvalitetna i neizvjesna do samoga kraja. Nošeni brojnom publikom i sjajnim bodrenjem, NK Pušćine su pokazale nijansu više znanja i pobijedile NK Mladost Komet iz Preloga rezultatom 3:2 i time postali prvi finalist.

Revijalnu utakmicu, koja je bila pravi mamac za gledatelje, odigrala su dva ženska nogometna kluba, Katarina Zrinski iz Čakovca i Trnava iz Goričana. Nakon početnog vodstva Zrinskica, Trnava ubrzo okreće rezultat i povećava vodstvo sve do kraja utakmice. Na kraju je utakmica završila pobjedom Trnave rezultatom 7:3.

Sljedeći polufinalni par u kategoriji veterana bili su NK Omladinac NSR i NK Polet Pribislavec. Iako je Omladinac vodio gotovo od početka utakmice, Polet se nije predavao, što im se na kraju debelo isplatilo i kraj utakmice su dočekali sa vodstvom od 4:2, te će se za osvajanje prvenstva u veteranskoj kategoriji boriti protiv prošlogodišnjih branitelja naslova NK Nedelišće.

Posljednja utakmica dana je bila druga polufinalna utakmica seniora između NK Polet SMNM i NK Dinamo Palovec. Iako je rezultat od 4:0 za Polet govori o laganoj pobjedi Poleta, Dinamo je itekako pokazalo da zna igrati nogomet i da nisu bez razloga dogurali do polufinala, te su pokazali odličnu borbenost. Ovom pobjedom Poletu je pružena prilika da obrane prošlogodišnji naslov, a na putu će im stajati NK Pušćine.

Dan po dan i 3. Klupsko prvenstvo stiglo je do borbi za medalje. U subotu, 6. siječnja, je na rasporedu ono što svi željno iščekuju, ono što su igrači došli izboriti, a navijači se nadali da će upravo njihova momčad igrati zadnji dan i imati priliku osvojiti medalju. Od 16:00 sati, kada prvi na teren izlaze dječaci U14 kategorije, kreću borbe za medalje.

NK Nedelišće u veteranskoj i NK Polet iz Svetog Martina na Muri imat će priliku obraniti prošlogodišnje naslove. Da li će u tome uspjeti, saznat ćemo danas.

Osim službenih utakmica prvenstva, odigrat će se i dvije revijalne utakmice između partnera turnira i medija u 17:00 i međimurskih političara i načelnika slovenskih Općina u 18:00 sati.

Organizatori nisu zaboravili vjernu publiku i navijaču, stoga su pripremili nagradnu igru s vrijednim nagradama! Troje sretnika, čiji će brojevi karata biti izvučeni, imati će priliku osvojiti vikend za dvoje u toplicama Sv. Martin na bazi polupansiona, pet dana ljetovanja u apartmanima Aton u Ribarici i vrijedni poklon paket organizatora turnira Aton. Naravno, za nagrade će se trebati malo i potruditi, ali će se trud obilato isplatiti, stoga pozivaju sve gledatelje koji u subotu dođu na finalni dan da čuvaju svoje kupljene ulaznice jer netom prije finalne utakmice seniora, bit će izvučeno troje sretnika.

U nastavku donosimo rezultate polufinalnih utakmica i satnicu za finalni dan u subotu.

ŠN FOR – ŠN MEĐIMURJE ČAKOVEC I – U14 0:10
NK NEDELIŠĆE – NK SLOGA ČAKOVEC – veterani 8:7
ŠN SVETI MARTIN NA MURI – ŠN DINAMO ZELENKO – U14 1:3
NK PUŠĆINE – NK MLADOST KOMET – seniori 3:2
Revijalna utakmica ŽNK KATARINA ZRINSKI ČAKOVEC – ŽNK TRNAVA GORIČAN 3:7
NK OMLADINAC NSR – NK POLET PRIBISLAVEC – veterani 2:4
NK POLET (SMNM)- NK DINAMO PALOVEC – seniori 4:0

SATNICA FINALNOG DANA – 06.01.2018. (subota)

16:00 U14 utakmica za 3. mjesto ŠN FOR – ŠN SVETI MARTIN NA MURI
16:25 Veterani utakmica za 3. mjesto NK SLOGA – NK OMLADINAC NSR
17:00 Revijalna utakmica partnera turnira i medija
17:25 Seniori utakmica za 3. mjesto NK MLADOST KOMET – NK DINAMO PALOVEC
18:00 Revijalna utakmica međimurskih političara i načelnika slovenskih Općina
18:30 U14 finalna utakmica ŠN MEĐIMURJE ČAKOVEC I – ŠN DINAMO ZELENKO
19:10 Veterani finalna utakmica NK NEDELIŠĆE – NK POLET PRIBISLAVEC
19:55 Nagradna igra za gledatelje
20:10 Seniori finalna utakmica NK PUŠĆINE – NK POLET (SMNM)

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

43,705FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE