Nikola Goričanec preuzeo trenersko kormilo Dinama (D)

Nakon što nije produžena suradnja s dosadašnjim trenerom Antunom Jukićem, vrlo brzo je Uprava prvaka I. međimurske nogometne lige i novog člana IV. HNL Čakovec-Varaždin, Dinama iz Domašinca pronašla novo trenersko rješenje. Tako je prošli tjedan trenersko kormilo preuzeo 41. godišnji ambiciozni mladi trener Nikola Goričanec. Nakon što je dobro vodio dobar dio sezone također četvrtoligaša Rudar iz M. Središća, momčad je u sredini proljetnog nastavka nanizala loše rezultate i došlo je do raskida suradnje.

Goričanec je tako prihvatio trenerski izazov, jer Dinamo želi kao novi član ove lige ustabiliti taj status i biti u gornjem domu tablice. Za tako nešto već sada imaju vrlo dobar igrački kadar koji predvodi sjajan napadač Stjepan Krznar, uz još nekoliko jakih aduta koji su osjetili više lige. Međutim, novi trener kaže da će biti potrebno pojačati još neke pozicije s dva-tri igrača, posebice onu mladog igrača koji mora obavezno početi utakmicu. I to se već počelo ostvarivati.

U klub je tako stigao Marko Bađari bivši igrač preloški Mladosti i Nedelišća dok su ova dva kluba postizali najbolje rezultate. Riječ je o dokazanom igraču, koji može konkurirati na više pozicija, a kako kaže Goričanec najviše će ga koristiti na krilima, u napadu. Očekuje se angažman još jednog mlađeg igrača, ali novi trener želi da i on bude pojačanje, te još jednog kvalitetnog igrača koji će konkurirati za udarnu postavu.

Na početku priprema Dinamo organizirao je i Memorijalni turnir Antun Krznar – Rokec na kojem su stigli do uvjerljivog naslova pobjednika nakon što su najprije u polufinalu napunili mrežu Radničkog iz Gardinovca, a slično je bilo i u finalu, ali ipak uz malo veći otpor susjeda iz Dekanovca za konačnih 7:2.

Dinamo nastavlja s odigravanjem kontrolnih utakmica, pa tako u subotu igra sa Sokolom na turniru prvaka međimurskih nogometnih liga koji se igra u Vratišincu.

Na fotografiji: Nikola Goričanec nakon što je veći dio prošle sezone vodio Rudar iz Murskog Središća, sada će novi izazov biti vođenje novog hrvatskog četvrtoligaša – Dinama iz Domašinca (foto: Muralist)

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

49,208FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE