Naša Stela Posavec odvela Lokomotivu u finale europskog Challenge kupa

Stela Posavec, rukometašica Lokomotive

U ponajboljoj partiji u dresu svojeg novog rukometnog kluba nakon čakovečkog Zrinskog, u svjetlo-plavoj garnitura zagrebačke Lokomotive gdje igra u ovoj sezoni, međimurska rukometašica i trenutačno ponajbolja hrvatska srednja igračica Stela Posavec odvela je sjajnim učinkom od 9 golova svoj klub u veliko europsko finale Challenge kupa.

Nakon što su već ranije eliminirale jače suparnice za ulazak u finale igrale su protiv nizozemskog Virto/Quintusa koji je pristao igrati obje utakmice u Zagrebu.

Prva je odigrana u subotu i donijela je minimalnu pobjedu našeg kluba 24:23, da bi u “uzvratu”, rukometašice Lokomotive u pokazale puno kvalitetniju igru i uz sjajan Stelin učinak stigle do prvog europskog finala nakon punih 19 godina i 1998. godine.

U finale će igrati vjerojatno s švedskim klubom 65 Höörsa koji je s +12 golova svladao češki Sokol Porub rezultatom 28:16, a uzvrat je sljedeći vikend.

Tako je mlada Strahoninčanka u redovima zagrebačke Lokomotive u svojoj prvoj sezoni zabilježila sjajan klupskih uspjeh. Čestitamo!Stela Posavec, rukometašica Lokomotive

 

Ostavi komentar