5.6 C
Čakovec
Utorak, 19 ožujka, 2024

Najveći uspjeh naših rukometašica: Zrinskice u gostima savladale Zamet i sada su već 5. na tablici!

Rukometašice Zrinskog koje u ovoj sezoni uz domaće rukometašice nastupaju pojačane s 4-5 iskusnijih igračica sa strane, izborile su jednu od najvrijednijih pobjeda otkako igraju u I. HRL. Savladale su u gostima Zamet iz Rijeke 31:28 i s nova dva boda osigurale nikad na bolju poziciju prvenstvene tablice – 5. mjesto. I ne samo to, sada imaju isti broj bodova kao i Riječanke koje su četvrte.

Čakovečke rukometašice u Rijeci su stigle do pobjede i sa slavljem se bodovno izjednačile su protivnicama. S tri uzastopna pogotka Zrinski je otvorio utakmicu, a post od pogodaka kod Zameta prekida Marta Juričić za 1:3. Stigao je Zamet i na minus jedan, ali Zrinski se dodatno odvojio i držao prednost od dva do tri gola sve do 25. minute kada serijom 4-0 Zrinski ekspresno odlazi na +6. Isti razmak između klubova se održao i po odlasku na odmor na kojem naše rukometašice imaju sjajnu prednost od 20:14.

Drugo poluvrijeme Zamet je puno bolje krenuo u napadu i nadoknadio slabije izdanje iz obrane pa u samo šest minuta preko Ree Jelenović stigao na minus jedan (20:21). Izjednačena igra držala se sve do 50. minute utakmice kada je Zrinski povezao dva napada i osigurao slavlje 31:28. Zrinski je do slavlja vodila Ana-Maria Gavrić s 11 pogodaka, a po njih šest su upisale Tea Grubišić i Lea Vukojević. Katja Nikolić s devet zgoditaka i Marta Juričić s osam bile su najbolje kod Zameta, donosi portal Hrvatskog rukometnog saveza hrs.hr.

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

43,705FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE