18.9 C
Čakovec
Petak, 29 ožujka, 2024

Međimurske nogometne lige (nedjelja): Draškovec slavio u Cirkovljanu

Odigrano je 9. kolo svih međimurskih nogometnih kola. Evo pregleda kola. 

I. MEĐIMURSKA LIGA

Subota:

Sloboda (S) – Jedinstvo (GM) 1-1, Podturen – Centrometal 1-2, Hodošan – Polet (P) 2-1, Dinamo (P) – Sloga (Š) 3-0

U derbiju kola, Palovčani su bili bolji od Štrigovčana. Dinamo je poveo u 25.minuti, zgoditkom Karla Bakse, dok vodstvo domaćina povisuje Nino Marčec u 28.minuti. Pobjedu Palovčana, potvrđuje Krunoslav Gajnik u posljednjoj minuti utakmice. Hodošan je upisao pobjedu protiv Poleta. Strijelci za domaćine, bili su Simon Jakšić i Nikola Talan, a za goste je zgoditak postigao Mišo Palfi. Centrometal je slavio u Podturnu, dok su Sloboda (S) i Jedinstvo (GM), odigrali 1-1. Slakovčani dolaze do vodstva, zgoditkom Izidora Kolarića u 34.minuti. Bod Mihaljevčanima, donosi Bojan Bačan u 40.minuti.

Nedjelja:

Bratstvo (J) – Kraljevčan 38 0-5, Trnava – BSK 1-1, Mladost (SM) – Spartak 1-3, Graničar (K) – Galeb 4-0.

Iznenađujuće su uvjerljive gostujuće pobjede Kraljevčana 38 i Spartaka, dok je susret u Goričanu, završen bez pobjednika. Jedini današnji uspješni domaćin, bio je Graničar.

II. MEĐIMURSKA LIGA – skupina A

Borac (DH) – Drava (K) 0-3, Croatia – Mladost (D) 5-2, Borac PMP – Mladost (I) 2-1, Drava (DM) – Dubravčan 0-1, Radnički – ČSK 1-0, Omladinac (DS) – Vidovčan 1-3, Jadran – Budućnost (P) 4-2, Naprijed – Draškovec-Geothermae 2-3

U velikom susjedskom derbiju u Cirkovljanu, slavili su Draškovčani. Dubravčan je ostvario minimalnu pobjedu u Donjem Mihaljevcu, kao i Radnički, protiv ČSK. Vidovčan je iznenadio kod Omladinca, kao i Drava (K) u Donjem Hrašćanu. Domaće pobjede, upisali su Jadran, Croatia i Borac.

II. MEĐIMURSKA LIGA – skupina B

Subota:

Bratstvo (SV) – Omladinac (M) 5-0, Donji Koncovčak – Trnovec 2-3, Hajduk (Š) – Mali Mihaljevec 3-2

Savčani su bili uvjerljivi protiv Omladinca. Vodeći Trnovec upisao je pobjedu u Donjem Koncovčaku, kao i Hajduk (Š), protiv Malog Mihaljevca.

Nedjelja:

Strahoninec – Hajduk (B) 3-0, Mura – Sokol 1-2, Sloboda (M) – Pobjeda 0-4, Jedinstvo (NSD) – Budućnost (M) 4-0, Venera  PMP – Plavi 0-1.

U derbiju kola, Strahoninec je bio bolji od Hajduka. Miklavčani su poraženi kod Jedinstva, a u gostima su slavili Sokol, Pobjeda i Plavi.

III. MEĐIMURSKA LIGA

Subota:

Napredak – Vučetinec 0-2

U subotnjem susretu, gostujuća pobjeda Vučetinca u Gornjem Kraljevcu.

Nedjelja:

Zebanec 1986 – Zasadbreg 77 0-1, Dubrava – Graničar (N) 1-1, Parag – Dinamo (Ž) 0-9, Otok – Torpedo 3-1, Mladost (S) – Bratstvo (P) 1-3

Vodeći Zasadbreg, slavio je u Zebancu. Lokalni derbi u Sivici, završen je bez pobjednika. Tri boda upisali su još Dinamo, Otok i Bratstvo.

NŠ Međimurje-Čakovec je bila slobodna.

 

 

 

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

43,705FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE