6.1 C
Čakovec
Subota, 20 travnja, 2024

Kraljevčan 38 blizu naslova prvaka

REZULTATI 24.KOLA MNL

I. MEĐIMURSKA LIGA

Subota:

Dinamo (P) – Centrometal 3-2, Omladinac (NSR) – Spartak 3-1, Hodošan – Trnava 2-2, Polet (P) – Galeb 2-1

Dinamo je bio bolji od Centrometala, sa dva zgoditka Ladislava Nađa, te jednim Karla Bakse iz kaznenog udarca. Za Macinčane, strijelci su bili Dino Novak i Marko Zavrtnik. Susjedski derbi u Hodošanu, odigran u prekrasnom ambijentu pred 300-tinjak gledatelja, završio je sa 2-2. Trnava je povela zgoditkom Tomice Mlinareca, za domaćine izjednačuje Simon Jakšić. Isti igrač, zabija za 2-1 u 35.minuti. Bod gostima, donosi Mlinarec u 81.minuti. Vodeći Omladinac, bio je siguran protiv Spartak, dok je Polet bio bolji od Galeba.

Nedjelja:

Jedinstvo (GM) – Mladost (SM) 0-2, BSK – Naprijed  2-1, Graničar (K) – Podturen  0-0, Sokol – Sloga (Š)  2-2.

Vrijedna tri boda iz Gornjeg Mihaljevca odlaze u Svetu Mariju. BSK je bio bolji od Naprijeda. U Kotoribi su mreže mirovale, a Sloga iz Vratišinca nosi u Štrigovu važan bod u borbi za ostanak u ligi.

II. MEĐIMURSKA LIGA – skupina A

Croatia – Mladost (D) 3-1, Vidovčan – Drava (K) 4-0,  Mladost (I) – Borac PMP 5-0, Omladinac (DS) – ČSK 2-3, Dubravčan – Kraljevčan 38  0-3, Jedinstvo (NSD) – Jadran 2-1, Radnički – Budućnost (P) 0-3.

Budućnost (M) je bila slobodna.

U derbiju kola igranom u Donjoj Dubravi Kraljevčan 38 je bio uvjerljiv i kako izgleda visoka prednost pred pratiteljima donijeti će im naslov prvaka. Od gostiju još su uspješni bili Budućnost iz Podbresta u Gardinovcu i ČSK u Držimurec-Strelcu. Kod kuće Jedinstvo je bilo bolje od Jadrana kao i Croatia od Mladosti Dekanovec. Ne baš ljubazni domaćini bili su u Ivanovcu domaća Mladost koja je goste u Turčišće ispratila „petardom“, a „vrlo dobro“ su prošli igrači Drave u Donjem Vidovcu.

II. MEĐIMURSKA LIGA – skupina B

Subota:

Bratstvo (SV) – Hajduk (B) 2-1, Donji Koncovčak – Bratstvo (J) 1-2, Zasadbreg 77 – Omladinac (M) 3-2

Bratstvo i Zasadbreg, upisali su domaće pobjede, dok su Jurovčani slavili u Donjem Koncovčaku.

Nedjelja:

Plavi (Pek.) – Trnovec 1-1, Venera PMP – Šenkovec 3-1, Pobjeda – Sloboda (M) 2-2, Strahoninec – Mali Mihaljevec 3-0, Mura – Hajduk (Š) 1-1.

Strahoninec se visokom domaćom pobjedom nad Malim Mihaljevcem učvrstio u vrhu ljestvice. Venera PMP je bila bolja od susjeda iz Šenkovca. Po bod sa gostovanja su odnijeli Trnovec iz Peklenice, Sloboda iz Gornjeg Hrašćana i Hajduk (Š) iz Hlapičine.

III. MEĐIMURSKA LIGA

Subota:

Vučetinec – Međimurje-Čakovec 3-0

NŠ Međimurje-Čakovec, poražena je u Vučetincu sa 3-0.

Nedjelja:

Otok – Bratstvo (P) 11-1, Dinamo (Ž) – Mladost (S) 3-5, Draškovec-Geothermae – Borac (DH) 1-0,  Parag – Torpedo 1-9, Drava (DM) – Napredak 10-2.

Derbi kola igran je u Draškovcu, sa minimalnih 1-0 poražen je Borac iz Donjeg Hrašćana. Od gostiju samo je Mladost odnijela tri boda iz Žiškovca. U ostalim utakmicama domaćini su nemilosrdno punili gostima mreže. Na tri utakmice čak 34 zgoditaka. Gledatelji su po lijepom vremenu sigurno dobro uživali.

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

49,208FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE