13.9 C
Čakovec
Subota, 20 travnja, 2024

Košarkaši Međimurja uvjerljivo do trofeja u županijskom kupu

Košarkaši Međimurja pobjednici su županijskog kupa Košarkaškog saveza Međimurske županije. U finalu su u nedjelju navečer u dvorani II. OŠ Čakovec savladali svojeg glavnog rivala Čakovec Globetku 97:66.

KK Međimurje
Pobjednički trofej kupa Košarkaškog saveza Međimurjaza 2018. godinu primio je kapetan Samir Juras

Za razliku od lani kada je trofej pripao Globetki ovog puta nije bilo nikakve dileme. Hrvatski drugoligaš bio je uvjerljiv i nije dopustio iznenađenje. Međimurje je prelomilo utakmicu sredinom prve četvrtine i nakon toga bilo je samo pitanje s koliko će razlike dobiti utakmicu.

Međimurje je dominiralo pod košem, s obzirom da za Globetku nije zaigrao Vugrinec i uz više energije na strani nešto mlađeg sastava hrvatskog drugoligaša nije bilo dileme oko pobjednika.

KK Međimurje
Utakmica finala županijskog kupa 2018. odigrana je u nedjelju navečer u dvorani II. OŠ Čakovec i nije ponudila previše dilema oko pobjednika

I kod hrvatskog drugoligaša, očekivalo se predstavljanje najvećeg ovoljetnog pojačanja Fodora, ali navodno je tijekom jedne od pripremnih utakmica došlo do nekih “iskrica”, pa ostaje za vidjeti hoće li se taj nesporazum razriješiti.

Što se tiče Međimurja, ekipa je spoj mladosti i veterana, očito je potreban kvalitetniji “reset” u igračkom rosteru ako se želi stvoriti ekipa koja će moći konkurirati za neku ozbiljniju košarku, ligu i ambicije nego je to sada slučaj. Dolazak Fodora mogao bi biti dobra polazna osnova i stoga je od velike važnosti da se krene prema tome. Bilo bi šteta da se poklekne već na prvom koraku.

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

49,208FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE