1.2 C
Čakovec
Petak, 19 travnja, 2024

Mali košarkaši KK Međimurje družili se s hrvatskim reprezentativnim NBA zvijezdama

Hrvatska košarkaška reprezentacija predvođena s četiri NBA zvijezde: Bogdanovićem (Indiana Pacers), Šarićem (Philadelphia 76ers), Zubcem (Los Angeles Lakers) i Žižićem (Cleveland Cavaliers) priprema se ponovno u Međimurju, točnije u Toplicama Sveti Martin. Ovog puta u pitanju su dvije vrlo važne utakmice dodatnih kvalifikacija za plasman na SP 2019. godine u Kini.

Boravak i pripreme najboljih hrvatskih košarkaša u našem kraju u ponedjeljak u večernjim satima iskoristili su dječaci iz ŠK KK Međimurje Čakovec koji su se zajedno s trenerom Stjepanom Novakom i roditeljima najprije odgledali zadnjih pola sata treninga, a onda sišli na parket i imali priliku uživo upoznati hrvatske košarkaške reprezentativce.

U epicentru zanimanja bili su naši NBA-ovci, a nakon što je kao zadnji odradio individualni šuterski trening onoliko koliko je trebalo na raspolaganju mladim nadama međimurske košarke bio je Dario Šarić koji je strpljivo usprkos tome što još nije bio pod tušem, petnaestak minuta potpisivao autograme čakovečkim malcima, pofotkao se i družio sa svima koji su to poželjeli.

Ovaj događaj i doživljaj koji će ostati u vječnoj uspomeni svim malim košarkašima čakovečkog kluba objavio je i Hrvatski košarkaški savez na društvenim mrežama.

Svi zaljubljenici košarke i sporta našu pak košarkašku reprezentaciju mogu pogledati uživo u obližnjem Varaždinu u zanimljivoj prijateljskoj utakmici protiv Slovenije koja se igra u srijedu 5. rujna od 20 sati u SD Arena.

Slijedi još jedna utakmica sa Slovencima u Celju, a nakon toga i dvije važne službene utakmice kvalifikacija s Litvom u Osijeku i Poljacima na gostovanju u kojima se očekuju dvije pobjede kako bi Hrvatska zadržala izglede da bude među 2 reprezentacije koje će iz naše skupine otići na SP u Kini i tamo imati priliku da izbori nastup na OI u Tokiju 2020. godine.

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

49,208FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE