Košarkašice Radosti poražene nakon čak dva produžetka

Košarkašice ŽKK Radosti odigrale su četvrto kolo u međunardnoj ženskoj extra ligi.

KK JELŠA ŠMARJE – ŽKK RADOST 71:68
(9:14; 24:13; 16:16; 12:18; 10:7)

RADOST: Bašek 33, Hlebec 16; Škoda 7, Mađar 4, Obadić 4, Rodek 4, Mikolaj Mi, Mikolaj Ma, Terek, Polanec

Ušle su igračice Radosti u susret onako kako su planirale i očekivale te unatoč čvrstoj obrani od samog početka, povele u prvoj četvrtini. Nisu domaće igračice odustale od svoje igre, već su uspjele dostići razliku i prvi put povesti pod kraj druge četvrtine koja završava rezultatom 33:27 u njihovu korist.

Na početku drugog poluvremena gošće još povećavaju svoju prednost, ali ni Radostašice se ne predaju lako. Rade seriju 12:2 i u potpunosti se vraćaju u susret. Tada suci olako sude igračici Radosti 4 faul nakon čega trener dobiva tehničku pogrešku što gošće koriste i ponovno stvaraju prednost.

Posljednja je četvrtina, kao i produžeci bila neizvjesna do samog kraja. Slavile su igračice Radosti nakon što su dvije sekunde prije kraja pogodile šut za produžetak. U produžecima teška, neizvjesna utakmica već nemoćnih igračica s jedne i druge strane. Obje ekipe bile su bez svojih najboljih igračica koje su izašle zbog pet faulova. Ona igračica koja je tada skupila najviše snage pokušavala je probiti i izvući faul. U toj igri faulova, nedostajao je snage, a gošće jednom sretnom tricom u drugom produžetku odlaze na tri razlike prednosti koju igračice Radosti više nisu uspjele dostići.

Ekipu Radosti predvodile su Laura Bašek s 33 poena i Ivana Hlebec sa 16 poena, ali ama baš svaka igračica dala je svaki atom svoje snage u ovoj utakmici.

Uz sav uloženi trud, nažalost još jedan poraz u neizvjesnoj utakmici. Još jednom čestitke igračicama Radosti, ali i protivnicama na iznimnno iscrpljujućoj tekmi.

(vt)

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

49,208FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE