SONY DSC

Međimurje je igralo taman koliko treba za uvjerljivu pobjedu u kojoj su svi igrali. Kada pišemo svi, to zaista i znači svi. U listu strijelaca upisalo se njih 9, najviše Marek Novak, koji je zabio 20 poena.

U prvom kolu nastavka prvenstva najsjevernije Druge lige u Lijepoj Našoj čakovečko Međimurje imalo je lagano zagrijavanje za veliki derbi koji se igra sutra, u subotu, 21. siječnja, u Ludbregu. Ivanić je jedna haklerska ekipa prepuna “indijanaca” koji s idejom prave košarke nemaju blage veze. Jedan jedini košarkaš u njihovim redovima izgleda i ponaša se kao košarkaš, a sve ostalo bolje ne komentirati. I taj jedan jedini košarkaš izgubio je volju da objašnjava kada i gdje bi trebao dobiti loptu, kamo bi suigrači trebali ići u napadu itd. Jadan čovjek!

Međimurje je igralo taman koliko treba za uvjerljivu pobjedu u kojoj su svi igrali. Kada pišemo svi, to zaista i znači svi. U listu strijelaca upisalo se njih 9, najviše Marek Novak, koji je zabio 20 poena. Na kraju skoro 30 koševa razlike protiv zasad najgore ekipe koja je gostovala u Čakovcu.

Na tablici vodi Podravac sa scoreom od 10 pobjeda i jednim porazom, slijede Grafičar i Međimurje s dva poraza. Netko će nakon sutrašnjeg dana navečer upisati i treći poraz i pasti na treće mjesto. Nadamo se da to neće biti čakovečki drugoligaš koji u sutrašnjoj utakmici ima svoje adute.

REZULTATI, KOŠEVI

Mladost – Radnik   86:66

Podravac – Bjelovar  106:78

Koprivnica – Grafičar   31:121

Međimurje – Ivanić   95:67 (25:20, 25:14, 33:14, 12:19)

MEĐIMURJE: Ostoja 7, Novak Marek 20, Horvat 11, Drk 11, Kuzmić 5, Biševac 13, Đokić 2, Kranjčec S. 13, Novak Mat. 13. Trener Novak S.

Ostavi komentar