Dugo neviđeni domaći debakl Međimurja u 3. HNL, odigrana tri međimurska debija 4. HNL

Ne pamtimo tako težak poraz Međimurja već duži niz godina na SRC Mladost u Čakovcu, kao što je bio ovaj na otvaranju III. HNL-istok protiv Koprivnice. Susjedi iz Podravine priredili su veliko iznenađenje i slavili visokim rezultatom 2:5. Očito je šokantan poraz našeg kluba u Ivankovu protiv Bedema, kada su imali pobjedu kao na dlanu, da bi je izgubili u 97. minuti i nakon toga potonuli u produžecima itekako ostavio traga. Također 120 minuta odigranih u srijedu i put u Slavoniju ostavio je na ekipu negativnog traga u drugom poluvremenu, tako da 1. kolo novog prvenstva nije dobro započelo.

Ali, zato sve obrnuto vrijedi za nogometaše Koprivnice U dvoboju dviju mladih i poletnih momčadi, Zeleni su s 5:2 nadigrali branitelja naslova Međimurje piše Klikaj.hr.

Iako ekipu Koprivnice čine uglavnom golobradi mladići, Međimurje je s čak četiri pogotka srušio iskusni Kruno Jambrušić, dok je jedan zgoditak iz jedanaesterca dodao i kapetan Tucaković.

Zanimljivo je bilo i kretanje rezultata. Gosti iz Koprivnice prvi su stigli do vodstva, no do kraja prvoga dijela Čakovčani su preokrenuli i na odmor otišli s vodstvom od 2:1. Ipak, u nastavku utakmice Koprivničanci nisu znali stati i dodali još četiri zgoditka.

IV. HNL Čakovec-Varaždin

U subotu su odigrana čak tri međimurska derbija u IV. HNL Čakovec-Varaždin. Domaćini su bili blizu sve tri pobjede, ali na kraju se slavilo samo u Svetom Martinu na Muri i Slakovcu.

Branitelj naslova Polet stigao je do nova tri boda protiv Međimurca, nakon što su preokrenuli vodstvo gostiju 0:1. Iskoristili su u nastavku domaći igrača više i slavili 3:1. Zabio je opet novi golgeter Medved, ali je ovaj put dobro nišanio i Goričanec koji je bio dvostruki strijelac.

Napeto je bilo u Čakovcu, gdje su igrali Sloga i Dinamo Domašinec. Novi hrvatski četvrtoligaš stigao je do boda, zahvaljujući najvećem napadačkom adutu Stjepanu Krznaru koji je zabio sjajan gol u sudačkoj nadoknadi stigao je do 1:1 i vrijednog boda. Potez i gol za pamćenje. Prije toga, Fučko je zabio za Slogu, bili su bolji domaći tijekom većeg dijela susreta, mogli su povesti s dva-tri razlike, Baksa je u završnici pogodio stativu, a onda je kao što to obično biva u nogometu stigla kazna i na kraju su se veselili gosti zbog izborenog boda u zadnjim trenucima utakmice.

Preložani su odlično startali u novu sezonu, zabilježili su najvišu pobjedu prvog kola, ali u 2. su naletjeli na minu u Slakovcu. Domaćin je slavio 2:1. Gosti su igrali, a domaći su zabijali, može se ukratko opisati ova utakmica.

Foto: Klikaj.hr

 

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

49,208FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE