3.9 C
Čakovec
Utorak, 16 travnja, 2024

Sabina Petković i Inga Grgić izborile medalje na Trbovlje open

Na ovogodišnjem 45. Trbovlje openu, u Trbovlju u Slovenij, održanom 2. prosinca godine nastupilo je 656 natjecatelja iz 79 klubova iz 14 država.

Iz Karate centra Šenkovec nastupilo je šest natjecatelja, a najuspješnije su bile Sabina Petković (1. mjesto kadetkinje kate pojedinačno) i Inga Grgić (3. mjesto mlađe kadetkinje kate pojedinačno).

S četiri odlična nastupa Sabina je u konkurenciji 26 natjecateljica suvereno prošetala kategorijom kadetkinja i time najavila dobar nastup na predstojećem Prvenstvu Hrvatske.

Inga je među 26 natjecateljica izgubila neočekivanom odlukom sudaca 2:3 od Austrijanke koja nije dominirala ni po jednom kriteriju za bodovanje. Kroz dva repasažna meča rutinirano je došla do brončane medalje.

Odličan nastup imao je i kadet Adrian Fajfar koji je izgubio polufinale protiv domaćina, a potom s 2:3 gubi meč za treće mjesto.

Filip Balent i Stela Horvat nisu uspjeli proći kvalifikacijske mečeve i doći do plasmana.

Ozren Grgić je u kategoriji 8-9 godina ostvario i prvu pobjedu na međunarodnim turnirima, ali u kasnijim nastupima nije uspio doći do odličja.

Sveukupno, još jedno jako izdanje najstarijeg europskog natjecanja u karateu s, nažalost, nedovoljno dobrim nivoom sudačkog kadra i lošom organizacijom.

Sljedeći nastup karatista Karate centra Šenkovec je u Rijeci 16. prosinca na kadetskom Prvenstvu Hrvatske u katama.

Ekipu je na natjecanju vodio trener Tihomir Grgić.

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

49,195FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE

Urnebesni show Ivana Šarića ne bira žrtve

Vremenska prognoza: Promjenjivo i svježe

Ivan Šarić stand up