Pet medalja za OŠ Petar Zrinski Šenkovec na prvenstvu u karateu

U subotu, 24. veljače, u Samoboru, u Osnovnoj školi Bogumila Tonija, održano je 1. Otvoreno državno prvenstvo školskih sportskih društava osnovnih škola RH u karateu za školsku godinu 2017./2018., u konkurenciji dječaka i djevojčica.

Natjecanje se održalo u konkurenciji 253 učenica i učenika iz 34 škole iz 13 županija.

Ekipu karate centra Šenkovec, pojačanu članicom KK Globus, koja se na natjecanju predstavila kao ŠSD Eko Tigrići iz škole Petar Zrinski Šenkovec, činilo je 12 natjecatelja.

Ukupno su osvojili pet medalja medalja od čega dvije zlatne, jednu srebrnu i dvije brončane.

Inga Grgić u katama i Nika Žerjav u borbama – 40 kg, učenice 7. razreda, suvereno su prošetale do prvog mjesta u konkurenciji 5.-8. razreda.

Leon Molnar, učenik 7. razreda, u kategoriji borbe -48 kg osvojio je drugo mjesto.

Ozren Grgić, učenik 3. razreda, i Stela Horvat, učenica 7. razreda, osvojili su 3. mjesto u katama, svatko u svojoj uzrasnoj konkurenciji.

Za mušku ekipu još su nastupili David Vidović (3. razed), Filip Balent (8. razred) i Goran Mihalković (8. razred) koji su izgubili mečeve za treće mjesto i Niko Bunjevčević (3. razred) i David Vuković (5. razred), koji su izgubili u kvalifikacijama.

Za žensku ekipu nastupile su još i Lorena Mihalković (3. razred) koja je izgubila u repasažnom meču i Bella Mikulić (3. razred) koja je izgubila u drugom kolu kvalifikacija.

U ukupnom poretku djevojčica ekipa ŠSD Eko Tigrići iz škole Petar Zrinski iz Šenkovca s ukupno osvojenim 21 bodom osvojila je drugo mjesto na prvom otvorenom državnom prvenstvu ŠSD-a osnovnih škola u karateu. Čestitamo još jednom.

Djecu su na natjecanje pratila dva roditelja dok je voditelj ekipe na natjecanju bio je vanjski suradnik Tihomir Grgić, prof.

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

49,208FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE