8 C
Čakovec
Petak, 29 ožujka, 2024

Mlađi natjecatelji Karate kluba „Međimurje“ nižu uspjehe i osvajaju mnoštvo medalja

I dok kadeti i mlađi seniori bruse formu za nadolazeće Prvenstvo Hrvatske, mlađi natjecatelji Karate kluba „Međimurje“ nižu uspjehe i osvajaju mnoštvo medalja.

Proteklog vikenda u dvorani Osnovne škole Nedelišće održanao je prvo kolo međužupanijske lige, koja je zamišljena s ciljem da mlađi natejcatelji stječu iskustva i razbijaju tremu od nastupa na „velikim“ turnirima. Liga okuplja natjecatelje iz Varaždinske, Krapinsko-zagorske i Međimurske županije.

Abel i Bendedikt Đurđek, Roko i Vito Ciglarić, Marko Lepoglavec, Noa Molnar, Jakov Božanić, Raina Špoljarić, Roko i Vedran Štefulj natjecali su se u katama i borbama pojedinačno i ekipno.

U kategoriji kata Roko Štefulj osvaja broncu u cicibanima OPEN. Vedran Štefulj i Noa Molnar u kategoriji mlađih učenika osvajaju srebro i broncu.

Vedran nakon dvije pobjede gubi u finalu i njegovo je srebro, a Noa kroz repasaž dolazi do bronce. Marko Lepoglavec dominira u kategoriji učenika i osvaja zlato. Vito Ciglarić se natjecao u kategoriji učenika s višim pojasem i osvaja broncu.

Jedina natjecateljica karate kluba „Međimurje“ Raina Špoljarić u kategoriji učenica osvaja brončanu medalju. Učenici kata ekipno u sastavu Noa, Marko i Vedran osvajaju zlato.

U kategoriji borbi Roko Štefulj osvaja zlato u cicibanima +26 kilograma, a njegov imenjak Roko Ciglarić u kategoriji mlađih učenika -30 kilograma osvaja broncu.

Klupska finala bila su u kategorijama mlađih učenika -38 kilograma i učenika +42 kilograma. Jakov i Noa borili su se u mlađim učenicima -38 kilograma i ovaj put za nijansu je bio bolji Noa te osvojio zlato, a Jakovu je pripalo srebro.
Benedikt i Vito borili su se u učenicima +42 kilograma, a u toj kategoriji Benedikt pobjeđuje i osvaja zlato, dok Vito osvaja srebro. U toj istoj kategoriji Abel osvaja broncu. U kategoriji mlađih učenika +38 kilograma Abel osvaja srebro, a Vedran broncu. U kategoriji učenika -34 kilograma Noa osvaja srebro, a u kategoriji učenika -42 kilograma Vedran i Marko osvajaju broncu. Ekipa u sastavu Noa, Marko i Benedikt u kategoriji učenici ekipno osvajaju broncu.

(ag)

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

43,705FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE