18.9 C
Čakovec
Petak, 29 ožujka, 2024

Lucija Lesjak zlatna na Svjetskom kupu

Od petka do nedjelje, 30. lipnja do 2. srpnja u Umagu se održao Svjetski kup u karateu uz sudjelovanje preko 2000 natjecatelja iz 70 država svijeta.

Za napomenuti je da su na Kupu nastupale svjetske sile u karateu kao što je Japan, SAD, Kanada, Italija, Francuska, JAR i drugi.

Pod hrvatskom zastavom nastupili su i Međimurci i to Josip Francki Novak, Dorian Kalajdžija, Mihael Sirc, Dominik Murković, Petra Nedeljko, Maria Murković te Lucija Lesjak.

Svi su odradili izvrsne mečeve no jedino je Lucija uspješno ušla u finale pobijedivši svoju ljutu konkurenticu iz Austrije Loru Ziler u polufinalu s rezultatom 4:3.

Iza Lucije mnoga su već odličja, a bit će ih zasigurno i više.

Samo mali podsjetnik na Lucijine najbolje rezultate u protekloj godini.
Peto mjesto Europsko prvenstvo za juniorke (+59kg), 2. mjesto Svjetski kup 2016 (juniorke +59kg), 1. mjesto Prvenstvo Hrvatske za juniorke (+59kg), 2. mjesto Otvoreno Prvenstvo Hrvatske (juniorke +59kg) i 3. mjesto Grand Prix Croatia (juniorke +59kg).

Ovom prilikom čestitamo i ostalim učesnicima iz drugih međimurskih klubova na iznimno dobrim rezultatima.

Zahvala roditeljima na podršci s tribina te općini Nedelišće i Strahoninec koji prate KK Međimurje, a koliko je to i njihovim mogućnostima.

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

43,705FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE