16.7 C
Čakovec
Petak, 29 ožujka, 2024

Karate kluba Mihovil Prelog organizira već 13. Karate kamp

Pod pokroviteljstvom Zajednice sportskih udruga grada Preloga, a u organizaciji Karate kluba Mihovil Prelog, 20., 22. i 24. kolovoza 2018. godine održat će se trinaesti ljetni kamp za karatiste pod već dobro poznatim motom „Jedan više na treningu, jedan manje na ulici.

Sudjelovanje na kampu je besplatno i otvorenog tipa što znači da se mogu uključiti potencijalni karatisti stariji od osam godina kao i svi zainteresirani mališani kako bi se kvalitetno ispuhali prije početka školske godine i napunili baterije za nove radne pobjede.

Uz podizanje natjecateljske forme karatista te svjesnosti o vođenju zdravog i aktivnog načina života, svrha okupljanja je i popularizacija karate sporta u Prelogu. Na kamp možete doći u ponedjeljak, srijedu i petak od 18 do 19 sati, a trenirat će se na vanjskim terenima i u dvorani Srednje škole Prelog.

Kamp će voditi treneri: Miljenko Krušelj, nositelj crnog pojasa 4. dan, Nikola Markan, nositelj crnog pojasa 2. dan, Luka Marđetko, nositelj crnog pojasa 1. dan i Maja Šestak, nositeljica crnog pojasa 1. dan. Dodatne informacije možete dobiti na broj telefona 099 604 0298.

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

43,705FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE