5.6 C
Čakovec
Utorak, 19 ožujka, 2024

Bronca za Ingu Grgić, a Sabina Petković bez željene medalje

Na ovogodišnjem izdanju Cro opena u Rijeci nastupilo je 1396 natjecatelja iz 231 kluba iz 28 zemalja. To je ujedno bio i zadnji izborni turnir za kadetkinje u katama, na kojem se tražila hrvatska predstavnica za odlazak na predstojeće prvenstvo svijeta, koje će se krajem listopada održati na španjolskom otoku Tenerife.

U konkurenciji od 49 kadetkinja Sabina Petković iz Karate centra Šenkovec nije uspjela doći do željene medalje. Nastup je bio dobar, ali je uspjeh izostao. Kako je i konkurentica bodovno poravnata sa Sabinom Petković putnika će odlučiti nastup na turniru u Beogradu slijedeći vikend.

U konkurenciji 32 natjecateljice, u kategoriji mlađih kadetkinja nastupile su Stela Horvat i Inga Grgić.

Od predstavnica KC Šenkovec Stela je prva otvorila natjecanje i to s tri pobjede. Polufinalni meč Stela gubi diskutabilnom odlukom sudaca 2:3 i ostaje bez finala. Nažalost i u meču za broncu istim rezultatom gubi od predstavnice Italije. Moramo pohvaliti Stelin nastup i pitanje je trenutka kad ćemo ju redovito gledati u finalnim mečevima.

Na drugom dijelu liste mlađih kadetkinja, Inga također gubi polufinalni meč od kasnije pobjednice iz Italije, a u meču za treće mjesto sa sigurnih 5:0 pobjeđuje predstavnicu Italije i osvajanjem 3. mjesta te nastavlja svoj kontinuitet odličnih plasmana na najjačim turnirima u 2017. godini.

Od naših predstavnika u kategoriji kadeta nastupili su Filip Balent, Roko Štokić i Adrian Fajfar, ali u konkurenciji od 44 natjecatelja nisu uspjeli doći u borbu za odličja

Ekipu Karate centra Šenkovec na natjecanju vodio je trener Tihomir Grgić.

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

43,705FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE