6.1 C
Čakovec
Subota, 20 travnja, 2024

Vito Peti dvostruki prvak Hrvatske; za BK Međimurje ukupno 10 medalja

U subotu 8. prosinca je u dvorani II. OŠ Čakovec u odličnoj organizaciji BK “Međimurja“ Čakovec održano je PH 2018 za poletarce u-11 i juniore u-19.

Na PH je nastupilo 27 poletaraca iz osam klubova i 33 juniora iz sedam klubova, a među njima uspješno ekipa poletaraca i juniora BK Međimurja pod vodstvom trenera Tomislava Grubića, trenerice Emilije Talan i pomoćnog trenera Filipa Vadlje.

Voditelji natjecanja bili su Filip Mikolaj i Danijel Zadravec, a sutkinje Lucija Zadravec i Jelena Novak.

PH 2018 za poletarce i juniore svečano je otvorio dogradonačelnik Grada Čakovca gospodin Zoran Vidović.

U konkurenciji poletaraca dječaka u-11 uvjerljivi naslov prvaka Hrvatske i zlatnu medalju osvojio je naš Vito Peti (MČ), pobjedivši u finalu Lovru Matovinu (KC) s 2:0 (21:8, 21:11). Poredak ostalih Međimuraca: Edo Đurkas i Sebastian Sedlar 1/4 i Juraj Majnarić 1/8.

U konkurenciji poletarki djevojčica u-11 naslov je osvojila Ana Pranić (ZM).
Poredak naših: Lucija Novak 1/4 i Keti Tropša 1/8.

U konkurenciji parova poletaraca u-11 naslov prvaka i zlatnu medalju osvojio je Međimurec Vito Peti s Lovrom Matovinom iz Koprivnice pobjedivši u finalu našeg Edu Đurkasa i Dorijana Žutog iz V. Gorice s 2:0 (21:14, 21:16). Brončanu medalju osvojio je i međimurski par Juraj Majnarić/Sebastian Sedlar.

U konkurenciji parova poletarki u-11 naslov prvaka osvojio je par Ana Pranić/Maja Pranić (ZM), a naš par, najmlađe sudionice PH, sestre Anabela i Lara Bel osvojile su brončanu medalju.
Drugi naš par Keti Tropša i Lucija Novak ispale u 1/4.

U konkurenciji juniora u-19 prvak je postao Luka Ban (MZ), a naš igrač Luka Grubić osvojo je brončanu medalju. Poredak ostalih naših: Borna Vadlja 1/4, Luka Črep, Filip Knežević i Ivan Grubić 1/8.

U konkurenciji juniorki u-19 prvakinja je postala Ira Martinuš (MZ).
Poredak naših: Laura Horvat 1/4, Katja Siročić i Jaka Fileš 1/8.

U konkurenciji parova juniora u-19 prvaci su postali Luka Ban/Josip Meglić (MZ) pobjedivši u napetom finalu međimurski par Luka Grubić/Borna Vadlja (MČ) koji su tako osvojili srebrnu medalju s 2:0 (21:18, 22:20). Brončanu medalju osvojio je i naš par Luka Črep/Filip Knežević.

Ivan Grubić s Karlom Sladojevićem iz Novske ispao u 1/4.

U konkurenciji parova juniorki u-19 prvakinje su postale Antea Rendulić/Ira Martinuš (MZ). Brončanu medalju osvojio je i naš par Laura Horvat/Katja Siročić.

U konkurenciji mješovitih parova juniora u-19 naslov prvaka osvojili su Josip Meglić/Luna Šaban (MZ). Brončanu medalju osvojio je i naš par Borna Vadlja/Laura Horvat.

Poredak ostalih naših: Luka Grubić/Mia Čerjan (DU) i Luka Črep/Katja Siročić 1/4, Flip Knežević/Jaka Fileš i Ivan Grubić/Leona Milković (DU) 1/8.

  • Čestitamo svim našim igračima na osvojenim medaljama, a velike čestitke mladom poletarcu Vitu Peti na dvostrukom naslova prvaka Hrvatske te juniorima Luki Grubiću i Borni Vadlji na srebrnoj medalji u parovima i dobivanju V. kategrorizacije HOO kao daroviti sportaši. Osvojene medalje su dokaz uspješnog i kvalitetnog rada s mladima, gdje smo nastavili ovogodišnji niz osvajanja medalja na svim PH 2018 te ukupno osvojili rekordne 32 (2017. – 29 medalja) medalje (seniori dvije bronce i ekipno srebro, veterani zlato, srebro i pet bronci, kadeti u15 srebro i dvije bronce, mlađi kadeti zlato i dvije bronce, mlađi juniori dva zlata, srebro i dvije bronce, poletarci dva zlata, srebro i dvije bronce i juniori srebro i četiri bronce). Klub zahvaljuje svojim sponzorima i pokroviteljima na pomoći u uspješnoj organizaciji prvenstva – kaže Tomislav Grubić, tajnik Badminitnskog kluba Međimurje.
Igrači BK Međimurja sa zamjenikom gradonačelnika Vidovićem

Svi sudionici PH

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

49,208FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE