15 C
Čakovec
Petak, 29 ožujka, 2024

Nove medalje za seniore i veterane Badmintonskog kluba Međimurje

U subotu, 24. ožujka, u dvorani II. OŠ Čakovec u uspješnoj organizaciji BK ”Međimurje” Čakovec održan je 1. savezni turnir za seniore i veterane Hrvatskog kupa 2018.

Na turniru seniora nastupilo je 25 igrača i igračica iz šest klubova Hrvatske, a među seniorska ekipa pod vodstvom trenerice Emilije Talan.

U konkurencji veterana nastupilo je 30 igrača i gračica iz devet klubova Hrvatske, a među njima i veteranska ekipa BK Međimurje.

Voditelji natjecanja bio je Filip Mikolaj.

U konkurenciji seniora pobjedu je ostvario Luka Ban (MZ).
Poreda Međimuraca: 4. Luka Grubić, 5. Matija Hranilović, 7. Filip Bel i 13. Borna Vadlja.

U konkurenciji seniorki pobjedu je ostvarila Dora Drvodelić (MZ).
Poredak BK Međimurje: 4. Karmela Vadlja, 5. Emilija Talan i 7. Laura Horvat

U konkurenciji muških parova pobjedu je ostvariodomaći par Luka Vlahek/Matija Hranilović pobjedivši u finalu drugi naš par Danijel Zadravec/Filip Bel s 2:1 (23:21, 19:21, 21:11). U borbi za treće mjesto međimurski par Luka Grubić/Borna Vadlja izgubili su s 2:1 (21:10, 15:21, 21:19) od para Luka Ban/Josip Megčlić (MZ/ZM).

U konkurenciji ženskih parova pobjedu je ostvario par Lucija Trgovac/Dora Drvodelić (MZ). Treće mjesto i brončanu medalju osvojile su Međimurke Emilija Talan s Dubrovčankom Mijom Čerjan pobjedivši naš par Laura Horvat/Karmela Vadlja s 2:0.

U konkurenciji veterana +35 prvo mjesto osvojio Antonio Lovrić (PZ).
U konkurenciji veteranki +35 prvo mjesto osvojila je Maja Žubrinić (FLEX), a Međimurka Bisera Zadravec osvojila je brončanu medalju.

U konkurenciji muških parova veterana +35 prvo mjesto osvojio je par Antonio Lovrić/Marjan Vugrinec (PZ/KC) pobjedivši u finalu naš Međimurce Danijel Zadravec/ +Filip Vadlja (MČ) s 2:1.

U konkurenciji parova veteranki +35 prvo mjesto osvojio je par Lidija Petrinović/Nina Kovačić (MZ).

U konkurenciji mješovitih parova +35 prvo mjesto i zlato osvojio je par BK Međimurja Danijel Zadravec/Bisera Zadravec (MČ), a drugi međimurski par Radovan Petrović/Sanja Majsen osvojii su 4. mjesto.

U konkurenciji veterana +45 prvo mjesto osvojio je Marjan Vugrinec (KC), a naš Filip Vadlja osvojo je 5. mjesto.

U konkurenciji muških parova veterana +45 prvo mjesto i zlato osvojio je naš par Danijel Zadravec/Filip Vadlja, a par Radovan Petrović/Rajko Bel osvojio je 5. mjesto.

U konkurenciji mješovitih parova +45 prvo mjesto osvojio je par Sandi i Lidija Šaban (PZ/MZ).

U konkurenciji veterana +55 prvo mjesto osvojio je Zdenko Mihetec (SZ) pobjedivši u finalu Međimurca Rajka Bela s 2:0. Poredak ostalih naših: 5. Antun Hranilović i 6. Damir Špiranec.

U konkurenciji parova veterana +55 pobjedu je ostvario par Zdenko Mihetec/Neven Tadej (SZ/MZ) pobjedivši u finalu domaćeg Rajka Bela i Zagrepčanina Damira Skorupa s 2:0. Brončanu medalju osvojio je naš par Antun Hranilović/Damir Špiranec.

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

43,705FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE