Izborna skupština BK Međimurje: Danijel Zadravec ostaje predsjednik

U četvrtak, 29. lipnja, u prostorijama dvorane ETŠ-a u Čakovcu s početkom u 19 sati održana je 8. Izborna skupština Badmintonskog kluba Međimurje na kojoj je na dnevnom redu bili izvještaji o radu i financijski izvještaji Kluba za proteklo četverogodišnje razdoblje (28.6.2013.-28.6.2017.) te izbor novog predsjednika, IO Kluba, tajnika i dopredsjednika te novi četverogodišnji plan rada.

Skupštinu je otvorio i predložio dnevni red te pozdravio nazočne članove kluba predsjednik Kluba Danijel Zadravec.

Odabrano je radno predsjedništvo Skupštine kluba: Danijel Zadravec – predsjednik i članovi: Tomislav Grubić i Emilija Talan te zapisničara i 2 ovjeritelja zapisnika. Nakon ustanovljenja kvoruma prešlo se na izvještaje o radu kluba u proteklom razdoblju.

Izvještaj o radu Kluba i financijsko izvješće za proteklo četverogodišnje razdoblje podnijeli su predsjednik Kluba Danijel Zadravec i tajnik Tomislav Grubić u pisanom obliku, a tajnik Tomislav Grubić je u usmenom kratkom izlaganju iznio najznačajnije.

Rad Kluba u proteklom četverogodišnjem razdoblju bio je najuspješniji u povijesti. Klub je u proteklom razdoblju bio organizacijski stabilan i uspješan u sportskim rezultatima.

U financijskom dijelu bilo je manjih nestabilnosti zbog gospodarskog stanja te neredovitih dotacija zajednica. U ovom periodu financijski planovi i prihodi polako su ponovno rasli. Dotacije Grada Čakovca, ZŠU Grada Čakovca i ZŠUISMŽ postale su redovitije i veće zbog postignutih rezultata i novih kriterija, povećali su se prIhodI od sponzora-donatora, a članarina je ostala ista od 2004.

Usprkos tome rad kluba odvijao se prema planovima i bez većih poteškoća i Klub je izvršavao svoje financijske obaveze u roku i nema nikakvih dugova.

Klub se uskladio sa svim potrebnim Zakonima o sportu, udrugama kao i financijskim zakonima.

U sportskom dijelu postignuti su odlični rezultati, dosad najbolji na domaćim i međunarodnim natjecanjima.
U klubu se broj članova kretao od 80-120 te danas Klub broji oko 90 članova od toga 70% mladih ispod 18 godina. U klubu djeluje seniorska, veteranska, juniorska (u-19 i u-17), kadetska (u-15 i u-13), ekipa limača u-11 i ekipe početnika te ekipa rekreacije. Selekcije kluba redovito su nastupale na turnirima HK-a, PH, EPH te na međunarodnim turnirima.

Stručni rad ostvaren je iz vlastitog trenerskog kadra pod vodstvom glavnog klubskog trenera Danijela Zadravca i trenera i voditelja Škole badmintona Tomislava Grubića..

Ostvareni su najbolji športski rezultati u povijesti na domaćim i međunarodnim natjecanjima:
– na PH ukupno je osvojeno 82 medaljE (11 z, 14 s i 57 b), seniorska ekipa je osvojila srebrnu medalju na EPH 2016. te brončanu medalju 2017., a kadeti brončanu medalju na EPH 2017.

– u pojedinačnom poretku HK-a osvojeno su 64 medalju (27 z, 17 s i 20 b) te 19 medalja (5 z, 7 s i 7 b) u Ekipnom poretku HK-a.

– na Međunarodnimturnirima osvojeno je 185 medalja (38 z, 53 s i 94 b).
– preko 80 medalja sa Školskih prvenstva učenika OŠ Međimurja

Uspješni rad u Školi badmintona s mlađim selekcijama gdje djeluju ekipe: početnika, limača u11, mlađih kadeta u13, kadeta u15, mlađih juniora u17 i juniora u19. Dobar stručni rad klubskih trenera i to glavnog trenera Danijela Zadravca i trenera Tomislava Grubića bio je usredotočen na rad s mladima i Školi badmintona.

Za reprezentaciju Hrvatske nastupili su:
– seniori: Luka Vlahek, Matija Hranilović, Luka Grubić i Ela Trstenjak,
– juniorsku u19: Lucija Zadravec, Jelena Novak, Viktor Ružić, Filip Bel, Ela Trstenjak, Lino Zadravec i Luka Grubić,
– mlađe juniorku u17: Filip Bel, Lino Zadravec, Ela Trstenjak, Luka Grubić i Borna Vadlja,
– kadetsku u15: Luka Grubić, Lino Zadravec, Borna Vadlja i Luka Črep,
– mlađe kadetsku u13: Borna Vadlja i Luka Črep,
– veteransku: Danijel Zadravec, Filip Vadlja, Nikola Šoštarić i Bisera Zadravec.

Luka Grubić je nastupio je za mlađe juniorsku u-17 reprezentaciju Hrvatske na ekipnom i pojedinačnom EP 2016. u Lubinu, Poljska. Veterani Danijel Zadravec i Filip Vadlja na EP 2014. u Portugalu te EP 2016. u Sloveniji kao i Nikola Šoštarić i Bisera Zadravec. Ela Trstenjak nastupila na mlađe juniorsku u17 reprezentaciju na Balkanijadi 2014. u Srbijii, a Luka Črep i Borna Vadlja za kadetsku u15 reprezentaciju na Balkanijadi 2016. u Srbiji.

Uprava kluba djelovala je na vrlo dobar način, pogotov tajnik kluba. Održala je ukupno 16 sjednica IO kluba. Osigurala je dovoljan broj termina za treninge, sportske rekvizite, opreme i odjeće te pomagala. Osigurala je dovoljno financijskih sredstava za nesmetani rad kluba. Sprovodila rad Škole badmintona. Organizirala Godišnje skupštine kluba i dodjeljivala je Godišnja nagrade.
Organizirala 31 turnira HK-a, 9 PH, 2 turnira Međimurje Open 2015, 4 izdanja MT “ČCOYI“ za mlade u11, 13, 15 i u17, četiri Školska prvenstva učenika OŠ Međimurja, ljetne pripremne kampove kluba, turnire domaće MBL-a u svim konkurencijama sa završnom dodjelom nagrada.

Muška ekipa Kluba (Luka Vlahek, Matija Hranilović, Krešimir Koprivec i Petar Žinić) izabrana za najbolju momčad Grada Čakovca 2013., a u izboru u 2014. tajnik Kluba Tomislav Grubić, dobitnik je najviše županijske Godišnje nagrade ZŠUISM „FRANJO PUNČEC 2013“.

Nakon izlaganja predsjednika i tajnika o izvještajima Skupština ih je jednoglasno prihvatila. Nakon toga razriješeni su dužnosti članovi IO kluba, predsjednik, dopredsjednik i tajnik.

Pristupilo se biranju novog predsjednika Kluba za sljedeće četverogodišnje razdoblje, Tomislav Grubić predložio je za novog-starog predsjednika Kluba Danijela Zadravca koji je prihvatio kandidaturu te ga je Skupština jednoglasno izabrala za novog predsjednika.

Novi predsjednik Kluba Danijel Zadravec zahvalio se na novom ukazanom povjerenju te je predložio novi IO kluba u sastavu: Radovan Petrović, Tomislav Grubić, Filip Vadlja, Emilija Talan i Danijel Zadravec koji je i predsjednik IO prema Statutu. Skupština je jednoglasno potvrdila članove IO.

Predsjednik je predložio iz redova IO kluba za novog dopredsjednika Kluba Emiliju Talan, a za tajnika gospodina Tomislava Grubića, dosadašnjeg tajnika u tri mandata, a Skupština kluba ih je jednoglasno prihvatila.

Skupština je konstatirala novi saziv IO Kluba u sljedećem četverogodišnjem mandatu u sastavu: Danijel Zadravec – predsjednik Kluba i IO, Emilija Talan – dopredsjednica Kluba, Tomislav Grubić – tajnik Kluba, Filip Vadlja – član IO i Radovan Petrović – član IO.

Predsjednik kluba Danijel Zadravec i tajnik Tomislav Grubić predočili su novi četverogodšnji plan rada te financijski plan kluba, kojeg je Skupština jednoglasno prihvatila.

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

49,208FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE