15 C
Čakovec
Petak, 19 travnja, 2024

Bronce za seniorsku i kadetsku ekipu BK Međimurja na Ekipnom prvenstvu

U subotu, 3. lipnja, u dvorani OŠ Župa Dubrovačka u Dubrovniku u uspješnoj organizaciji BK ”AEDIUM” održano je Ekipno PH 2017 za seniore i kadete.

Na seniorskom i kadetskom EPH 2017 uspješno su nastupile i ekipe Badmintonskog kluba Međimurje pod vodstvom trenera Tomislava Grubića.

Na seniorskom EPH 2017 međimurska ekipa ekipa najprije je u skupini B u 1. kolu izgubila od ekipe Medvedgrad 1998 3 s 5:0, da bi u odlučujućem susretu pobjedila ekipu Medvedgrad 1998 2 s 4:1 i izborila polufinale i borbu za medalju.

U polufinalu naša ekipa poražena je od ekipe Medvedgrad 1998 1 kasnijih prvaka sa 3:1 pružeći dostojan otpor.

U borbi za treće mjesto i brončanu medalju ekipa BK Međimurja pobjedila je domaćina ekipu Aedium u dramatičnom meču s 3:2 gdje su pobjede donijeli pojedinačno Luka Grubić i u paru s Matijom Hranilovićem, te odlučujući treći poen miks Emilija Talan i Matija Hranilović.

Pomlađena seniorska ekipa BK Međimurja, koja je bila spoj mladosti iskustva, igrala je u sastavu: kapetanica Emilija Talan, Karmela Vadlja, Matija Hranilović i Luka Grubić.
Naslov državnih prvaka osvojila je ekipa Medvedgrad 1998 1 Zagreb koja je u finalu pobjedila ekipu Medvedgrad 1998 3 s 3:0.

Na kadetskom EPH 2017 ekipa BK Međimurje u sastavu: kapetan Luka Črep, Ivan Grubić, Lucija Kacun i Nela Novak osvojila je brončanu medalju.

Naslov državnih prvaka osvojila je ekipa Medvedgrad 1998 Zagreb, a srebrnu Aedium Dubrovnik.

– Čestitke našoj seniorskoj i kadetskoj ekipi na brončanim medaljama na EPH 2017 gdje su dokazali da smo u vrhu hrvatskog badmintona i nastavili kontinuitet osvajanja medalja na EPH – poruka je vodstva BK Međimurja.

Badminitonski klub Međimurje bronca
Seniorska ekipa: Matija, Karmela, Emilja i Luka

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

49,208FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE