11.7 C
Čakovec
Subota, 20 travnja, 2024

Badmintonski klub Međimurje na skupštini nagradio zaslužne igrače

U subotu, 24. veljače, u prostorijama dvorane ETŠ-a u Čakovcu s početkom u 14:00 sati održana je 26. Godišnja skupština Badmintonskog kluba Međimurje, na kojoj je na dnevnom redu bili izvještaji o radu i financijski izvještaji Kluba za 2017. godinu, financijski i plan rada Kluba za 2018. godinu te dodjela Godišnjih nagrada Kluba za 2017. godinu.

Skupštinu je otvorio i predložio dnevni red te pozdravio nazočne članove Kluba predsjednik Kluba Danijel Zadravec.

Odabrano je radno predsjedništvo Skupštine kluba te zapisničar i dva ovjeritelja zapisnika. Nakon ustanovljenja kvoruma prešlo se na izvještaje o radu kluba u protekloj godini.

Izvještaj o radu Kluba te financijski izvještaj za prošlu godinu podnijeli su predsjednik Kluba Danijel Zadravec i tajnik Tomislav Grubić u pisanom obliku, a tajnik Tomislav Grubić je u usmenom kratkom izlaganju iznio najznačajnije.

Protekla godina bila je jedna od najuspješnijih ovog kluba u sportskom, organizacijskom i financijskom dijelu. Na pojedinačnim PH 2017 ekipe su osvojili ukupno 27 medalja (dva zlata, pet srebra i 20 bronci ). Seniorska i kadetska ekipa BKMČ osvojile su brončane medalje na Ekipnom PH 2017.

U Hrvatskom kupu 2017. ostvareni su odlični rezultati svih ekipa te u Ekipnom poretku HK-a 2017. osvojili su sedmo medalja.

Također, za reprezentaciju Hrvatske nastupili su: za juniorsku u-19 Luka Grubić i Lino Zadravec po četiri nastupa, za mlađe juniorsku u-17 Borna Vadlja tri nastupa i nastup na EP 2017 U17 pojedinačno i ekipno te Luka Črep dva nastupa, za kadetsku u-15: Luka Črep dva nastupa i Ivan Grubić jedan nastup i seniorsku reprezentaciju: Luka Grubić i Ela Trstenjak po jedan nastup.

Kategorizaciju HOO-a ostvarili su: IV. kategorija vrsni sportaši: Luka Vlahek, Matija Hranilović i Ela Trstenjak te VI. kategoriju daroviti sportaši: Luka Črep.

U financijskom dijelu postignut je rast prihoda za 7,51 % vise od planiranog, a rashodi su također veći za 5,04 % od planiranog sa pozitvnim poslovanjem u 2017. godini. Klub nema nikakvih financijskih dugovanja. U prihodima Klub sudjeluje sa 71,68 % vlastitih prihoda, a 28,32 % su donacije iz proračuna (ZŠUISMŽ, ZSU Grada Čakovca i Grada Čakovca).

Nakon izlaganja predsjednika i tajnika o izvještajima Skupština ih je jednoglasno prihvatila.

Predsjednik kluba Danijel Zadravec i tajnik Tomislav Grubić predočili su godišnji plan rada te financijski plan rada Kluba za 2018. godinu koje je Skupština jednoglasno prihvatila.

Godišnje nagrade kluba za 2017. godinu uručili su: predsjednik kluba Danijel Zadravec, dopredsjednica Emilija Talan i tajnik Tomislav Grubić.

Nagrade se dodijeljene igračima: Matiji Hraniloviću, Luki Vlaheku, Emiliji Talan, Eli Trstenjak, Filipu Belu, Danijelu Zadravcu, Biseri Zadravec, Jasmini Lučić, Nikoli Šoštariću, Filipu Vadlji, Rajku Belu, Antunu Hraniloviću, Damiru Špirancu, Lini Zadravcu, Luki Grubiću, Karmeli Vadlji, Borni Vadlji, Luki Črepu, Filipu Kneževiću, Ivanu Grubiću, Josipu Đeriju, Luciji Kacun, Viti Petiju, Viti Blažiću i Vanji i Neli Novak – za postignute igračke rezultate.

Također i Upravi, treneru i dužnosnicima: Tomislavu Grubiću, Filipu Mikolaju, Ivani Krajner, Jeleni Novak, Viktoru Ružiću i Luciji Zadravec.

Primile su nagrade ustanove: ZŠU Grada Čakovca, Grad Čakovec, ETŠ Čakovec, II.OŠ Čakovec i ZŠUISMŽ te sponzori.

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

49,208FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE